As spune seasonal events, ca acum ai timp liber (dupa ce incepe scoala poti juca Uncharted sa te mai relaxezi).
Printable View
As spune seasonal events, ca acum ai timp liber (dupa ce incepe scoala poti juca Uncharted sa te mai relaxezi).
Maine urmeaza sa incep un joc nou si optiunile sunt Assassin's Creed 3 si Far Cry 3. Le voi juca ambele luna asta dar nu stiu cu care sa incep. Ma gandesc ca Assassin's este mai lung, dar ma intriga Far Cry 3 mai ales ca e foarte laudat de toata lumea. Ce recomandati?
Nu e neaparat mai lung AC 3 , eu l-am terminat in 18 ore si nu m-am axat doar pe main story ,dar in afara de Naval Battles nu e mare lucru de facut,hunting-ul e cam degeaba implementat in joc si misiunile secundare sunt plictisitoare.In locul tau as opta pentru Far Cry 3 , iar AC 3 sa il joci cand se mai ieftineste pentru ca nu isi merita bani
nu toate misiuniile secundare sunt plictisitoare..cele de la Frontiersmen sunt excelente..sau cele de la Homestead...eu sunt la 30 ore and counting ptr simplul fapt ca niciun alt joc nu-ti lasa o asemenea libertate;sa te sui pe tot ce vezi cu ochii(2 harti pline cu paduri si peisaje extraordinare+2 orase)..chiar si dupa ce il termin ad literam voi continua sa-l joc :)
OEE are dreptate..joaca FC3 prima data..n-are cum sa fie mai lung decat AC3 :))
Dupa ce termin Vanquish , ce sa joc din urmatoarele:
-Batman AC
-Mgs4
-Prototype
Joaca MGS4. E unic.
Am gasit Resident Evil 5 la pret foarte bun aici pe forum.Intrebarea ar fi : sa iau Resident Evil 5 sau sa mai caut dupa Gold Edition??
Multumesc de sfaturi , un coleg mia zis ca dlc-urile pe care le are RE5 in plus sunt foarte bune.
Ce recomandati dupa 2 platine grele(Vanquish & MGS 4):
Sa termin plat la Prototype care sta la 40% de 2 ani , Batman AC sau Nfs Shift care si el e de cateva luni la 20%?Chiar nu stiu:-??
LE: Master Jedi vorbesti serios?Cum adica nu il gasesti:(?
Prototype. Du-te si cauta cele 200 orbs si la sfarsit aflii ca ai ratat una si nu ai nici o sansa sa o mai gasesti, asa cum am patit eu de alt fel :wall:
Batman: Arkham City.
v-a ridicat rasko mingea la fileu cu DMC..va faceti ca n-auziti :))