Dragon Age, tre sa ia cineva platina aia. E nevoie de 200 si ceva de ore, cica, pentru platina.
Printable View
Dragon Age, tre sa ia cineva platina aia. E nevoie de 200 si ceva de ore, cica, pentru platina.
Wick, ignora-i, bad company 2, AGAIN! @-)
Dragon Age dacă ai mai jucat BC2...
GTA IV MP sau GTA IV: TBoGT MP?
Sper sa nu se supere nimeni ca dau viata din nou threadului (sau asa sper...) Dar, vreau sa fac o pauza de Forza 3, si nu stiu de ce sa ma apuc...
Am de ales dintre:
Bioshock 2 (l-am terminat, dar as vrea sa il reincep)
Alone in the Dark
Fallout 3
Dead Space (l-am jucat acu' ceva timp, dar nu l-am terminat)
Astept o mica recomandare, si daca se poate sa si motivati ar fi perfect! Mersi! :D
Bioshock 2 (eventul sa-ti iei DLC-urile) > Dead Space > Fallout 3 > Alone in the Dark. Eu le-as juca in ordinea asta pt. ca Fallout 3 este lung, Alone in the Dark nu mi-a placut, plin de buguri, cand mergi cu masina daca este ceva pe jos se blocheaza masina etc. (pe scurt: un joc foarte prost)
Mersi mult baieti! Cred ca m-am hotarat, incep cu Fallout 3, pentru ca sunt convins ca ma va tine, apoi Bioshock-ul sau Dead Space!
am terminat rdr, 27% trophies... Go after the platinum sau desigilez avatar sau ma apuc de just cause 2?
just cause 2 :D
Daca nu-ti pasa prea mult de trofee, apuca-te de Just Cause 2.
Azi voi intra in posesia a 2 jocuri care imi plac foarte mult: Castlevania si Enslaved. Nu ma pot hotari pe care sa il incep prima data. Nu le voi juca simultan din mai multe motive: lipsa de timp, savoarea individuala a fiecarui titlu etc. Ce ma sfatuiti?(cu argumente daca se poate)
Joaca Enslaved, ca-l vei termina repede, are o poveste superba si caractere umane. Iar dupa cele 8-10 ore de poveste, poti sa te apuci linistiti sa omori varcolaci :P
Castlevania
Enslaved pentru paleta de culori prezenta si sistemul de combat.
Ai jucat cumva Castlevania? Doar daca il ai ar trebui sa voprbesti de paleta de culori care mie mi se pare fenomenala si in Castlevania. Si Enslaved e ok si colorat dar cand vezi padurile din C. iti zambesc ochii, vorbind de combat cred ca C. din nou depaseste E. cu mult(combouri multe, upgrade-uri).
Enslaved a fost frumos,e un joc bunicel si ok dar azi noapte m-am apucat de Castlevania si pot zice ca m-a acapart mai mult.
Eu as incepe cu Enslaved, deoarece mi se pare putin mai slab in comparatie de Castlevania ( pentru mine, diferenta majora o face story-ul, mult mai scurt ), apoi Castlevania, treci de la bun la mai bun ;). In plus, desertul e tot timpul la final...
Deci... e complicata treaba :)
Il am pe Castlevania. Am Demon's Souls pe care am zis ca vreau sa-l reincep, iar acum 10 minute a sosit si MoH.
Context: Azi dupa-amiaza pot sa ma joc non-stop. Si la noapte pana la vreo 11 asa. Maine si sambata pauza /2-3 ore seara/, iar duminica, in principiu, e gaming day.
Cum vad eu lucrurile: M-as apuca azi de MoH si eventual as termina campania SP /MP nu pot sa joc oricum pentru ca n-am net la PS3 pana saptamana viitoare/. Iar duminica si eventual in prima parte a saptamanii viitoare as termina Castlevania, urmand ca incepand din a doua parte sa ma dedic MP din MoH. Iar Demon's Souls l-as lasa pentru... mai tarziu putin :)
Voi ce ziceti? :-?
PS: Cred ca mai iau azi si Fifa, dar asta nu se pune la socoteala :P Il iau mai mult datorita pretului bun la care l-am gasit. Nefiind foarte priceput la el, cu toate ca mi-a placut mult 10, nu ma numar printre cei care l-au asteptat cu sufletul la gura.
eu personal as face exact cum ai zis si tu...as termina rapid campania din MoH (am inteles ca are cam 5-6 ore de gameplay)..apoi as trece la castlevania...eventual dupa fiecare sesiune de castlevania as baga cateva meciuri in MP la MoH :). Eu acum alternez Halo Reach si Fifa 11. Joc 2-3 ore Halo si apoi inainte sa ma bag in patut fac 4-5 meciuri la Fifa :).