Am facut in sfarsit timp pentru Fable 2. Si vine GOW 2 si Fallout 3 si 2 saptamani sunt "bolnav" acasa.
Am facut in sfarsit timp pentru Fable 2. Si vine GOW 2 si Fallout 3 si 2 saptamani sunt "bolnav" acasa.
Chiar ma gandeam ca seamana cu Gothic, dar acela era MUUULT mai greu. Stiu ce fericit eram prima oara cand am omorat o soparla de aia mare (nu mai stiu cum se cheama).
Midnight Clu LA remix on PSP:
- terminat LA career 100%
- inceput Tokyo career 12 %
NU am timp de PC ,si PS2 zace de un an de acnd am PSP.
Deci la mine gameingul inseamna PSP all time on za go .
Till PS3 arives in my home ....
Saracu F3 abea are o sapt decind a iesitsi lumea il joaca de 2. Poate se refera la varianta aia beta
.
Vrea sa zica ca atat el, cat si eu si multi altii ne-am saturat sa vina tot felul de fani si companiei Verbatim sa comenteze despre jocuri in care au investit 2 lei din moment ce noi, astia prosti, cheltuim zeci de milioane pe ele. Noi, prostii, chiar punem multa pasiune in ceea ce cumparam si alegem cu multa grija titlurile care ne asalteaza in aceasta perioada a anului. Asa ca tineti-va parerile pentru voi pentru ca eu cel putin nu dau nici cat dati voi pe blankuri pe ele.
E plin de lupi moralisti si oameni cinstiti pe aici..
On: Starcraft pe hamachi (ia, sa vedem care zice ca sunt un nenorocit care il pirateaza si nu il joaca pe battlenet)
Bookmarks