Crysis 2 ( second playthrough ) - PC![]()
Assassin's creed 3
Superb, absolut superb.
Are cateva glitch-uri, dar sunt sigur ca vor fi remediate, dar in rest, nota 10.![]()
Uncharted 2 MP - Going for the 2500 kills in deathmatch.Last trophy left...Acum ii inteleg si eu pe cei cu 10000 kills in Restance 2...![]()
Nu, nu prea ii intelegi... in U2 inca gasesti destui oameni, dar in R2 nu vezi mai mult de 6-7 oameni (in total, 2 echipe) intr-un meci ranked. Si in plus ai de 4 ori mai multe kill-uri de facut acolo; iar Mp-ul in R2 e destul de prost, ala din U2 e net superior.
On: Need for Speed: Most Wanted si InFamous 2,.
Care ar fi jucat la vremea lui resistance 2 , nu cred ca era asa de greu sa faci 10000 de kills , plus ca mp-ul in U2 este groaznic.Este un user aici care a facut 200000 de kills numai din placere.Si in U2 nu este facut deloc cum trebuie matchmakingEste plin de camperi si clanuri de prestige lvl in U2.Cand am spus ca ii inteleg , m-am referit ce plictisitor este sa faci atatea kills , asta era ideea RazvyLord
![]()
Eu vorbesc de prezent, banuiesc ca si tie iti era mai usor sa faci alea 2500 kills inainte de lansarea U3/imediat dupa ce a aparut DLC-ul decat acum. Problema la R2 este ca sunt putini jucatori iar aia care ii gasesti sunt pro si joaca cu cea mai overpowered arma din joc. Nu poti tu, de level 3-4 sa faci legea intr-un meci cu niste jucatori level 60 (ala parca e maximul) si toate perk-urile si armele disponibile.
Si la R2 nu e plictisitor, e stresant sa stii ca mai ai 5-6-7-8-9 mii de kills de facut... dupa o vreme te apuca scarba.
Bookmarks