Metal Gear Solid 4 again8-}
Printable View
Metal Gear Solid 4 again8-}
Army of Two: the 40th days - PS3 - foarte fain
Portal @ PC
Super Mario World (SNES) - oare pentru a cata oara?
DiRT 2:drive:
:psx: WWE Smackdown vs Raw 2010
imi bat capul cu Darksiders
Dragon Ball Z : Infinite World
Bad Company 2 485/1000 G
WoW@ PC
MW2 @ PS3 ..tocmai ce am terminat snatch and grab...nu inteleg de ce ziceau toti ca greu xD gg ghereg
SSF4 @ PS3
Veteran...fara nici un exploit :) , eu eram "scoutu" si cel cu care jucam ii aratam unde sa stea ascuns si daca picam ma duceam langa el si dadea heal.Iar cand luam intelu il puneam sa stea pe burta la excavator in timp ce eu stateam in avion si omoram pe cei de jos si din fata de langa checkpoint.Cand curatam ce era in "curte" ii ziceam celuilalt jucator sa vina in locu meu la avionu rupt in 2 si eu ma duceam aproape de checkpoint si omoram ce mai era pe acolo.Treaba e sa nu stai deloc langa partener dupa ce iei intelu.Cureti tu ce prinzi.Ca arma recomand sniperu si arma aia de vezi caldura ..ca sa poti sa ii vezi repede unde sunt si sa ii arzi rapid.Din primele 2 incercari am observat ca daca stam unu langa altu vin mai multi juggernauts.De ex daca celalalt jucator e langa mine in avion ...vine un juggernautd din spate, daca celalalt jucator e langa excavator ...nu mai vine ala :)
GoW 3
Damn aMAZEd:wall:
Afro Samurai - :psx:
Halo3 & Saw
Uncharted 1 Drakes Fortune
Loving every minute of it :D.
Am gasit un mod Gundam+Macross pentru Command and Conquer Generals Zero Hour un cuvant: EPIC!!!
Are Gundam-i din Seed, Wing si U.C. :x.
As posta Imagini dar Video-ul acesta zice mai multe (not me playing i still need to properly get the hang of it):
http://www.youtube.com/watch?v=yDsG300jSoU