Nu Batman draga, ci: "L-am jucat la un prieten dupa ce am consumat ceva esenta din eCstract alcoolic, si mi s-a parut o prostie de joc":))
Printable View
Nu Batman draga, ci: "L-am jucat la un prieten dupa ce am consumat ceva esenta din eCstract alcoolic, si mi s-a parut o prostie de joc":))
baldur's gate:dark alliance ps 2
co op
l-am gatat azi noapte
Conan :psx: - daca nu mi-l imprumuta un prieten, sigur nu puneam mana pe jocul asta. Revin cu niste pareri dupa ce il butonez putin - cred ca-mi va placea oricum, din moment ce e un hack and slash :D.
God of War :psx:
Gears of War 2 @ Xbox 360
Cum am spus, imi place, dar spre deosebire de alte hack'n slash-uri creeaza plictiseala. Oscilez la grafica, ori e proasta, ori foarte proasta. Nu e un joc pe care sa-l cumperi si sa-l tii in colectie, e ceva ce sa joci intr-o dupa-amiaza cand n-ai ce face/n-ai ce juca.
Batman: Arkham Asylum @ PS3. Arata destul de bine. Nu e chiar genul meu dar merge jucat.
Forza 3! :drive: Apoi, cred ca o sa ma joc putin Forza 3, si dupa...inca putin Forza 3, si poate doar dupa "dupa" o sa reusesc sa am 1000/1000 la Forza 3! :nuts:
Demon's Souls >:) . aprope am terminat al 3lea run (in aproape 2 zile ...da cred ca lumea 1 o termin abea maine ..da si 3 zile e bine ). Mai am nevoie de un singur trofeu si dupaia ... PLATINA >:) (si dupaia o sa pot si eu in sfarsit sa invat la scoala si sa mai fac o tema , doua :)))
Unreal Tournament 3 PS3
God of War 2 si Fifa 2011 :) soon God of War 3
Dead Or Alive 4 :xbox:
Vaaaaai, ce nervi imi face jocul.... Nu pot sa, selectez la dificultate Nob, doar Normal, Hard si Very Hard.
Din 2 miscari sun K.O, butonul de garda e degeaba....
Dead Space 2 MP Beta @ PS3
Forza Motorsport 3 @ XBOX 360
Terror is Reality 17!@X360 :zombieleft:
Modern Warfare 2 MP @ :xbox:
Demon's Souls :psx: :evil:
La asta ma joc acum :1st: