Infamous @ :psx: Joc de 6 ore si nu ma pot opri, genial joc.
Printable View
Infamous @ :psx: Joc de 6 ore si nu ma pot opri, genial joc.
Mortal Kombat @ online (doar pe locul 69 in leaderboards :( )
E magic cum toata lumea joaca numai SP sau pe PC zilele astea. Care o fi problema oare? :))
On: MGS4@:psx: ... mai incercam o data...
Traiasca SONY ca mi-a taiat multiplayerul si in sfarsit pot si eu juca sp de la KILLZONE 3.
Superb!
Crysis 2 Multiplayer @ PC!
The Dishwasher: Vampire Smile @ :xbox:
Alan Wake :xbox:
In timp ce voi a-ti inceput distractia cu Mortal Kombat :sucks:, eu va fac in ciuda cu Portal 2.
Un joc care inca din putinele ore imi invinge propria constiinta si ma face sa fiu si eu in Aperture cu acel robotel minutat. Portal 2 e eminent, Portal 2 e capodopera, Portal 2 e jocul care te face sa uiti de PSN, Portal este pana acum cu siguranta Game Of The Year.
Apropo putin offtopic ca se elucidam cazul PSN-ului. In caz ca nu stiati prea bine cunoscutul Boga nu a mai avut internet la PS3 cateva saptamani, suparandu-se pe noi ca ne distram asa mult in multiplayer, el a atacat printr-o miscare care numai el o stie, PSN-ul. Si uite asa am ramas fara PSN, pun pariu ca atunci cand ii vine internetu inapoi da drumu la PS3.
TopSpin4 .
Mortal Kombat @PS3 si din cand in cand mai completez cupele lipsa la GT5.
That's not right boga, i was going to do that. :(
On : NBA Jam @ :wii: Boom ! Shaka-laka ! :bomb:
Uncharted Drake's Fortune -PS3
Here we go again!!>:)
Call of Duty World at War PC :)
NBA 2k11 @PS3
Jordan challenges sunt mortale :D
Prototype :psx:. Incerc sa fac platinum, mai am nevoie de 7-8 trofee. E bun si mentenance-ul la ceva.
Dead Rising 2
:zombieleft::zombieleft::zombieleft::zombieleft: :-S :zombieright_:zombieright_:zombieright_
Tekken 6 - online
...n-am adversar :(
Piticot, Dacii si Romanii si ...Nu Te Supara Frate!:)
Mortal Kombat 9 @ :psx: :gamer: