XBLA - Braid
XBLA - BC:Rearmed
X360 - Soulcalibur IV (???????) :(
Printable View
XBLA - Braid
XBLA - BC:Rearmed
X360 - Soulcalibur IV (???????) :(
PSP - flOw :)
PSP - Crisis Core
X360 - Half Life 2, Top Spin 3
Nba 2k8
siren blood curse, top spin 3
joc Assasin's Creed si e interesant...
O sa te plictiseasca la un moment dat.
Offtopic: Pe la mijloc devine putin plictisitor, dar apoi incep niste asasinari foarte interesante. Si sfarsitul mie mi s-a parut superb, deci merita :p
Ontopic: Ma gandesc sa ma apuc de bioshock
Apuca-te ca este 10/10. Atmosfera, feeling-ul si povestea sunt superbe.
Ps3- Heavenly Sword, Ma chinui cu ultimul Boss :) .
Euro 2008 pe Live :) 3 partide mici cu vecinu de la sc 2 :
Off!
alalalt, dacă ai probleme sau te �mpotmolești undeva (oriunde!) dă-mi un PM că te rezolv eu! B-)
Știu jocul Bioshock...cum știu să cant la pian! :x
On!
XBLA - Braid (185/200) - �ncă un Speed Run! (:|
(imediat sparg controller-ul, deja de 3 ori am făcut speed run la tot jocul și mă �mpotmolesc (2 minute+) la un lift de 2 lei! activat de umbră...)
lost odyssey sunt pe disk 3 foarte frumos joc:D astept blue dragon si eternal sonata:D
Kane & Lynch: Dead Men (mare porcarie, dar merge la plictiseala)
Sper sa nu par prea mandru dar eu nu mai am ce juca am jucat tot dar TOT frate cred k nu e joc de care sa nu fi auzit cel putin sh sa il joc cel putin 10 min :):). Cred k pot sa ma numesc un gamer inrait ;)(chir foarte) in fine ce joc eu acuma hmmm gears of war pt a doua oara pt k nu prea imi place sa iau jocuri de la capat :p
RonnaN este gamer inrait nu tu daca nu ai terminat nici un joc.in 10 minute abia te obisnuiesti cu controlul :)).
Fight Night Round 3 - I-am facut toate achievement-urile, wow, dar grele sunt :)))
Fifa 08 - LiVE, super fun :X
Condemned Xbox 360 :)
X360:
Battlefield Bad Company & Call of Duty 4 @ Xbox Live
Ninja Gaiden 2 survival missions
PS3:
Uncharted Drake's Fortune(a 3-a oara)
Soul Calibur 4 @ PSN
Ratchet and Clank Quest for Booty