Dead Space 3 :psx:
Mai am putin si il termin. Anumiti monstrii ma sperie prin sunetele lor :)). Foarte bun jocul, jucat exclusiv singleplayer (500 mii Altex).
Printable View
Dead Space 3 :psx:
Mai am putin si il termin. Anumiti monstrii ma sperie prin sunetele lor :)). Foarte bun jocul, jucat exclusiv singleplayer (500 mii Altex).
NFS Rivals
Assassin's Creed III :psx: - Wolfpack mode :rambo:
Assassin's Creed 4@PS4.
Amazing :eek:
Call of duty Ghosts ( xbox one ).
Assassin's Creed III :psx: - Foarte bun pana acum , sunt la sequence 4. La fps e foarte rau in unele momente pfff
Nu am PS+ si nici internet pe consola :rulez:
Inca nu l-am terminat, este destul de lung (22h pana acum)
Infamous second son
---------- Post added 27-06-2014 at 10:21 ----------
LittleBigPlanet @PSVita
Grand Theft Auto: Online -> PS3
Finally, Rank 200.
:))Ai muncit ceva Bogdane
Freestyle2 - Basketball RPG
R-Racing @PS2 :drive:
Cleavage and racing what more do i need ? :p
Uncharted 3 Crushing Mode :gun::psx:
Diablo 3 PS3 - cel mai bun joc jucat de mine vreodata, prima data cand l-am cumparat m-am jucam 10 min si nu mi-a placut, acum cateva zile am zis sa ii mai dau o sansa si acum nu ma mai pot oprii din jucat, am ajuns la ACT 3 deja.
AMAZING GAME !
Watch Dogs @PS4 - e ok, dar atat, nu vad what all the fuss is about. Dupa mine nu face toti banii, controlul e varza, ecranul e plin de mesaje care-ti intorc ochii pe dos si gameplay-ul e idiot uneori (trag de 3 ori cu pistolul in piciorul unuia si inca alearga ca la maraton).
Finally, I'm not alone! :)) Foarte slab jocul. Nici aici nu scap de misiunile cu urmariri.
Ca sa nu fiu offtopic, tot Watch Dogs on PS4.
LE: Fishy, cauta nave cu metal, upgardeaza-ti nava, si sa vezi apoi ce fun sunt bataliile. Daca o poti upgrada complet, distruge navele legendare si o sa primesti o arma speciala :D
Assassins Creed 4 Black Flag@ PS4.
Devin enervante battleurile pe apa, imi fac un car de draci...macar story-ul e frumos...oarecum:(
Fishy, incearca sa iti upgradezi nava cat mai mult luptand cu nava mai mici la inceput, care au maxim 60 metal sau sunt niste case care au in ele metal,wood(nu mai stiu cum se numesc , n-am mai jucat de ceva timp AC IV) pentru nava. Dupa ce incepi sa bati nave mai mari , o sa vezi ca o sa devina cel mai fain lucru din AC bataliile cu navele(uite un pont bun: foloseste mortarul si heavy shot-ul , sunt cele mai bune).
On: Sniper Elite III
@eagle-eye @flavi_us ce-am mai observat la watch dogs e că este nevoie de 2345 de bușituri ca să ți se stingă farurile. La un moment dat eram fără capotă și farurile tot funcționau.
LE: Vouă vă merge onlineul la watch dogs?
On: League of Legends @EUNE [Ochi de vultur, te aștept:))]