Attachment 271831
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Attachment 271831
Attachment 271873
Attachment 272041
The Bourne Conspiracy @ PS3. super tare.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain pe Playstation 4
Ratchet & Clank @ PS4 - absolut excelent =D>:x
Deus Ex Mankind Divided @PS4 - panarama de joc, comparativ cu Homefront, ultimul joc pe care l-am jucat asta e mai praf. :( Mare dezamagire.
Deus Ex Human Revolution nu ți-a plăcut? Mi-e greu să cred că e sub ăla. Ce nu îți place la el? Sa stiu sa nu il cumpăr, era primul joc pe lista mea după ce îmi cumpăram consola din nou :(
L-ai jucat ? Sau te bazezi pe un scor dat de alti? Da jocul nu e stabil dar totusi ofera o placere ridicata de joc. Fata de DeusEx la care adormi cu contoler-ul in mana de plaid ce e.
Oricum gusturile nu se discuta si eu doar mi am zis propia opinie despre joc, dar se pare ca unii nu inteleg acest lucru
Bayonetta @ X1
Plants vs Zombies - ps3 -
Do it. Ai jucat Human Revolution ? E acelasi lucru dar improved in most parts. Nu-i shooter, deci e greu daca iti place non stop action gen Homefront sa nu ti se para lent DE. Posibil sa-mi las o parere mai pe lard in threadul dedicat (pe care-l evit pentru spoilers, mai am un pic din joc) dar pentru mine a fost una din cele mai bune achizitii anul asta.
Bun atunci, HR mi-a placut foarte mult. Merci pentru părere, aștept si concluzia fără spoilers pe topicul jocului :)
*Tomb Raider (2013) pe Playstation 4.
Pentru un joculeț din 2013 chiar arată excelent şi e foarte bun (chiar relaxant, nivelul de dificultate e echilibrat perfect). Nu ştiu cum de l-am ratat, deşi l-am cumpărat pe Xbox 360 la scurt timp după lansare.
Un joc destul de greu (parerea mea) dar fain...merita jucat ;)
Until Dawn - 2nd playthrough (îmi dau seama că în unele situații, indiferent de decizia luată, tot moare personajul pe care doreşti să îl ții în viață)
Mirrors Edge Catalyst @PS4 - Foarte tare jocul, imi da chef de alergat :)
Witcher 3 GOTY @PS4
Ma impart intre Bloodborne si The Last of Us. Ambele foarte bune dar unpic dezamagit de ele. Bloodborne duce lipsa de diversificare, e cam monoton peisajul, TLOU nu prea am ce critica decat grafica, uneori arata bine, alteori slab rau. Mentionez ca sunt in primele ore in ambele, ramane de vazut cum decurg lucrurile.