Tekken 3.
Printable View
Tekken 3.
E vreo diferanta "extrema" intre varianta psp si cea ps3?(ma refer in principal la story)
Metal Gear Solid, dar nu apuc bine sa butonez ca, incepe un film, apoi altul, si inca unul, ...... Asa este pana la sfarsit ?
Da, asa sunt toate.
Eu tot bad company joc... m'a captivat rau jocul >:)
SIREN: Blood Curse pe PS3. Bestial jocul.
Puzzle Quest pe x360. :D
ma "joc" pe 3dsmax la munca :(( abia astept sa ajung acasa .. FORZAAAAAA2 si demo-ul de la The force Unleashed.. e a 10'a oara cand il joc :D its fun every time
In cazul asta ma opresc, il dau pt. un JOC.
da, si eu incerc. in 2 cazuri din 5 jocul ramine in ecranul de loading si nu ai ce sa faci decit quit game, caz in care se restarteaza consola. e chiar enervant bugul asta. doua lucruri ma streseaza rau de tot la el (exceptie loading bug) si anume faptul ca nu ai posibilitatea sa faci un zoom in temporar (cum au majoritatea shooterelor) si faptul ca oricum ai seta senzitivitatea controllerului, pur si simplu nu pot sa ochesc nimic. ori e sticku analog prea moale, ori nu stiu ce se intimpla insa singurele mele fraguri sunt cu RPG-ul si cu grenadele (sau daca il iau pe unu cind sunt in zoom si campez). din punctul asta de vedere jocul ii favorizeaza pe camperi, asta ca sa nu mai zic ca sunt la locuri de campat in nivel de parca e facut special pentru ei. betaul tine pina pe 5 octombrie. sa speram ca il pun la punct pina la lansare pentru ca altfel nu e rau. eu am spus mai sus numai ce ma enerveaza, insa are si puncte forte. din pacate insa faza cu loadingul care iti blocheaza consola este chiar un show stopper. nu stiu cum de au bagat jocul in beta cu asa ceva sau de ce nu au reparat problema pina acum. cred ca s-au grabit si nu au vrut sa amine prea mult lansarea.
assasin`s creed
Am "scapat" de MGS, l-am dat asa ca, m-am intors la Ratchet ... tools of "Distraction"; trebuie sa-l termin !
mercenaries2 si seria condemned pe 360
sherlock holmes vs arsene lupin pe pc
Gears of War
Bionic Commando: Rearmed (PC) :(
Frontlines : Fuel of War [Online] (PC)
Orange Box