Am spus clar ca le-am IMPRUMUTAT.Nu le-am mai facut poze,pentru ca nu imi apartineau.Eu zic sa lasam cearta pentru ca iara o sa fiu singurul care primeste Warn din cauza lui nu stiu cine.
Printable View
Am spus clar ca le-am IMPRUMUTAT.Nu le-am mai facut poze,pentru ca nu imi apartineau.Eu zic sa lasam cearta pentru ca iara o sa fiu singurul care primeste Warn din cauza lui nu stiu cine.
acum ma jok
WoW -> PC
DiRT -> x360
off: Ai dreptate si eu cunosc o persoana care a avut o discutie contradictorie cu cineva si a primit Warn,dar cealalta persoana nu a primit nimic,chiar daca a jignit si l-a provocat pe celalalt care si-a spus o simpla parere ...Mentionez ca tipul cu Warn era nou pe forum (70 de posturi) si cel care l-a provocat jignindu-l avea circa 1200 de posturi si facea parte si din lista de prieteni a lui Monky...Observ ca toti care sunt noi pe acest forum sunt priviti ca niste persoane care nu au dreptul la opinie in fata celor care au multe posturi si tot ce spun ei este eronat... Si pana la urma care este problema daca joaca jocuri downloadate?Este alegerea lui si pana la urma nimine nu are de unde sa stie daca chiar are jocuri pirat sau nu,nu mi se pare corect sa acuzi pe cineva daca nu ai dovezi impotriva lui.
on: Tomb Raider:Underworld(trebuie sa-l termin la cel mai greu nivel sa scot platina) si Ferrari Challenge
off: ohh NOES!!! am primit warn my life is over :(( why mee?! :((
on:Assassins Creed pe 360 ,deci nu pot sa spun cat de mult imi place :D il recomand tuturor mai ales ca este si ieftin sh pe amazon , asta da joc! inca nu am intalnit repetivitatea aia despre care vorbeste lumea :p .
MGS4
Problema la el este ca se declara vegetarian si baga in el terci pe vorba unora...eu macar recunosc ca nu am jocuri originale, nu incep sa zic ca le imprumut/gasesc pe strada/cresc in copaci.
ONTOPIC>>> cel mai bun shooter, emblema fpsurilor: HALF LIFE 2.Sunt la EP2 dar din pacate cel putin pe consola chiar si la hard este foarte usor...chiar foarte usor, nu imi imaginez cum e pe easy.
Stronghold Legends - PC . Stie cineva jocuri asemanatoare , pentru console ?
Fifa 09 :psx:online
Transformers 2 @ x360
Ca de obicei: FIFA 09 si CoD:WaW on PSN!
Burnout Paradise @PS3 (my 1st full game) :rulez:
Sterge pe jos cu versiunea PC :)) Imi cam prind urechile cu online-ul dar merge, hands-free-ul incarcat and lets party on!
fifa 09 @xbox 360 299/1000 deocamdata
Final Fantasy XII - Dirge of Cerberus on Ps2 :> ( hail Vincent Valentine )
Overlord pe PC.
Ninja Gaiden 2 Survival Missions
Ninja Gaiden Sigma Survival Missions :rambo::nuts::y::b::t::c:
Joc cam multe dar dupa ce am luat Fight Night Round 4 am ramas pilaf cat poate sa te capteze un joc ca asta. Aseara nu m-am putut lasa pana la 3 :D am dat cu Tyson in stanga si dreapta pana ma dureau ambele maini :D
Scuze de off, dar m-am saturat de astia cu consola modata care joaca jocurile cu cateva zile inainte de aparitie. OK, inteleg, ti-ai modat consola, dar mi se pare lipsa de bun simt sa zici in gura mare ca tu ai furat jocul in timp ce altii asteapta jocul pe care au dat bani
ON:
Resident Evil 5@PS3 sunt la ultimul capitol
GT5 Prologue@PS3