Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 27 of 121 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 ... LastLast
Results 521 to 540 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #521 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

...și ăsta merită văzut.

2. #522 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Deci dupa ce vad acolo atunci cand a deschis movelistul, e identic ca MKvsDC la combo attacks. Are 3 patrate, 2 si triunghi, etc..same as mkvsdc. Poti sa zici ca sunt dial-a-combo, dar mai mult e dial-a-sequence, si din ele poti alege ce comboa or some crap. Yet again, ca in mkvsdc.

Numaru 2: inputul se pare ca e identic si super usor, ca in mkvsdc. Probabil ca au pastrat si diagonala in loc de cele 2 miscari. Imi place asta, va fi foarte usoara tranzitia.

Nr3. Se plange omul ca first attack ii da meter, dar asta yet again este transferata din mkvsdc.

Cu cat mai mult vad din jocu asta, eu cred ca doar au revamped mkvsdc cu texturi noi si new characters

Inca ceva...erau 2 fatalitati acolo si NORMAL ca a ales-o pe aia pe care am vazut-o de 139939 ori. FFS

3. #523 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Combo breakers are ugh....Macar sa nu aiba acelasi online ca mkdc LOL.

4. #524 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

5. #525 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Numaru 2: inputul se pare ca e identic si super usor, ca in mkvsdc. Probabil ca au pastrat si diagonala in loc de cele 2 miscari. Imi place asta, va fi foarte usoara tranzitia.

Nr3. Se plange omul ca first attack ii da meter, dar asta yet again este transferata din mkvsdc.

Cu cat mai mult vad din jocu asta, eu cred ca doar au revamped mkvsdc cu texturi noi si new characters

Inca ceva...erau 2 fatalitati acolo si NORMAL ca a ales-o pe aia pe care am vazut-o de 139939 ori. FFS
    Huh ? iti place ca sistemul de combo este super usor in fine, gusturile nu se discuta.
    Cat despre combos pot sa iti spun ca desi la prima vedere par cele mai simple , ca sa executi un combo de ~40% iti trebuie ceva timing si viteza de executie. Nu iti face griji pentru dial-in combos si butoanele care trebuie sa le apesi intr-o anumita ordine pentru ca de cele mai multe ori o sa iti inchei dupa a 2'a sau a 3'a lovitura dintr-un dial combo cu un special move (de obicei un launcher).
    Sa iti dau un exemplu (nu sunt fan mk deci o sa numesc butoanele lp - rp si lk - rk , left si right punch kick)
    Mileena : rp-lk-special move este combo , la fel rp-lk-rk este combo dar cand fac rp-lk-rk-special move combo se opreste dupa rk . Ideea aici este ca nu iti poti permite sa faci un combo simplu de prea multe dial-ins pentru ca nu il poti finaliza intr-=un special move.
    Sistemul de combo al jocului este interesant si poti face chestii dragute cu el insa imi este frica ca online o sa fie cu totul alta experienta , mai ales daca jocul precedent din serie a suferit mult pe partea de online cum spuneti voi.

6. #526 SP
    Pai asa era si in mkvsdc, deci inca o data se confirma. Nu m-am exprimat clar, eu vorbesc de inputul pt special moves la simplitate. Linkurile si dash timingurile sunt mai complicate, ca in vsdc. Si asta imi place.

Eu joc mkvsdc de mult timp si nu e usor sa poti da un 50%. Am combouri de 50% si peste ,la sub zero, jax, cpt marvel, deathstroke, si nu sunt deloc simple. Unele necesita wall, sau pozitionare specifica. Altele sunt character specific. Din entusiasm / frica le mai ratez daca nu sunt concentrat. Online nici nu mai zic....

7. #527 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Este disponibila doar 1 fatality , cealalta este stage fatality. Presupun ca vor fi mai multe in versiunea de joc full si daca nu vor fi disponibile din start probabil vor fi unlocked printr-o serie de challenges.

8. #528 SP
    Ahaaaaa..ce carnatzari, au taiat accesul la alea...parca nu era de ajuns ca n-aveai decat 4 caractere. Jeez..
    Mie imi place stilul de animatie pe care l-au adoptat. Imi place ca nu e picture-perfect, nu stiu de ce, doar are un "je ne sais quoi" care ma face sa vreau more, and more, and...deja suna ca un hotline asa ca ma retrag

9. #529 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    GDC 2011: Mortal Kombat!!! - Giant Bomb

"GiantBomb's GDC Interview With Ed Boon on Online Play"

Citez:
    "We did a bit of an overhaul"

10. #530 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ptr. cei fara plus cand apare?

11. #531 SP
    Member daredevil's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    ptr. cei fara plus cand apare?
    Nushtu' dastea!

12. #532 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    15 martie

13. #533 SP
    Member Bozyblue's Avatar

14. #534 SP
    Member daredevil's Avatar
    Si pe xbox 360 demo-ul tot pe 15 martie vine?

15. #535 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by daredevil View Post
    Si pe xbox 360 demo-ul tot pe 15 martie vine?

Nu stim de astea
    . sorry

16. #536 SP
    Ma abtin cu greu de la remarca de fanboy troll ps3 ce sunt, pt ca nu vreau sa iau ban

In schimb, raiden imba teleport is baaackk. Sa speram ca nu va mai fi aceeasi problema ca la MKvsDC online, unde NU aveai timp de la lag sa te intorci dupa ce dadea raiden instateleport in spatele tau, si te owna de n-aveai aer. Daca e la fel si aici, they suck.

17. #537 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Ma abtin cu greu de la remarca de fanboy troll ps3 ce sunt, pt ca nu vreau sa iau ban

In schimb, raiden imba teleport is baaackk. Sa speram ca nu va mai fi aceeasi problema ca la MKvsDC online, unde NU aveai timp de la lag sa te intorci dupa ce dadea raiden instateleport in spatele tau, si te owna de n-aveai aer. Daca e la fel si aici, they suck.
    Alaturi de Flash si Superman care aveam acelasi spam infect.

18. #538 SP
    Member cyrax's Avatar
    Mortal Kombat is set to take Europe by storm with an official tournament set to commence next week! Smaller tournaments held in Italy, Belgium, and Holland in the lead-up to the final!

Taking place at the UK’s largest consumer electronics show, The Gadget Show, the final competition will be held in front of thousands of gamers at Mortal Kombat’s spectacular ‘Fight Arena’ stage in the Over 18 Gaming Zone. The ‘Fight Arena’ stage is set to be a huge draw at the event, allowing visitors to experience the bone-crushing, blood-spilling action on a massive HD projection screen. Even those who have not qualified for the final will be able to win spot prizes throughout the show as they do battle in the arena. Winners in Belgium and Holland will receive custom made gaming sticks from Shadaloo Xtreme Fightsticks [pictured below]!

The winner of the Tournament will recieve a full size Mortal Kombat Arcade Machine, containing a PlayStation 3 console. The Final held on Sunday 17th April will be hosted by GameFace TV presenter, Julia Hardy. Players can enter by participating in qualifying rounds taking place form March 14th through April 4th at various GameStation and GAME stores throughout the UK.
    Attached Images Attached Images cds-1-.jpg cds-2-.jpg

19. #539 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

20. #540 SP
    Member slabunator's Avatar
    Poate e cineva interesat de asa ceva http://www.consolegames.ro/forum/f41...ull-sanwa-ps3/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 121 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 ... LastLast