Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 121 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1021 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Cei cu cont de RO probabil se pot juca online pe zona 2.
    Daca nu, fac alt cont pe UK (z2) sau US (z1) sau HK (z3) si se joaca.
    daca chestia asta e adevarata, atunci se pot juca online daca au jocul nou. altfel nu. cat despre "fa-ti alt cont pe alta zona", spune-le asta celor care vor trofee pe contul de RO si vei vedea ce raspunsuri primesti. din pacate, manevrele astea anti-piraterie ne demonstreaza inca o data cat de nesemnificativi suntem, ca piata. ei prefera sa piarda o piata in dezvoltare asa cum e RO, in ideea ca mai castiga ceva banuti in pietele consacrate, vanzand coduri pe PS Store (ceea ce, oricat de tragic ni s-ar parea noua, s-ar putea sa fie adevarat).

in cazul asta, o persoana cu cont de RO nu are alta solutie decat sa achizitioneze jocul nou, nicidecum SH (iar RO nu e recunoscuta pentru venitul mediu ridicat). eu, de ex, am o groaza de persoane in lista si toti joaca pe conturile de RO, nu pe cele de UK/US, iar trofeele sunt acumulate implicit pe aceste conturi. again, sper sa nu fie adevarata chestia asta pentru ca si eu intentionam sa iau jocul SH si nu vreau sa fiu fortat sa joc cu contul de UK (sau US).

2. #1022 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Man, nu ma certa pe mine

Si pe mine ma deranjeaza principiul insa se pare ca in directia asta se indreapta conceptul lor de protectie antipiraterie. Nu inteleg ce vrei sa zici ca iti trebuie neaparat jocul nou. Au anuntat ca exista si varianta sa cumperi alt online pass daca vrei sa activezi pe alt cont, in schimbul a 10$ parca. Deci poti lua jocul SH, la care trebuiesc adaugati 10$.

E aiurea stiu, atat pentru cei care colectioneaza trofee cat si pentru cei carora nu le place sa aiba mai mult de un cont si sa aiba grija cu care din ele tre sa intre online ca sa joace jocul X sau jocul Y. Dar ce putem face, de jucat tot ne vom juca deci vom respecta noile reguli...

3. #1023 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Tot nu inteleg. Cum combat pirateria prin online pass? Pai am jocul "cumparat" si achizitionez acel online pass cu 10 usd. 10 usd vs. jocul la pret intreg... Ca vor sa ingenuncheze piata SH, poate.

4. #1024 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Tot nu inteleg. Cum combat pirateria prin online pass? Pai am jocul "cumparat" si achizitionez acel online pass cu 10 usd. 10 usd vs. jocul la pret intreg... Ca vor sa ingenuncheze piata SH, poate.
    Sincer, treaba asta cu varianta de cumparare a unui alt online pass am auzit-o doar la MK. Sunt mai indulgenti probabil.

Pentru alte jocuri pe care le am cu pass (NFS Hot Pursuit, Dead Space 2) nu stiu daca exista varianta asta, deci aici clar ar trebui jocul nou...

Parte din scop este sa demotiveze schimburile si piata SH. Trist ca s-a ajuns aici...

5. #1025 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da, poate trebuia sa spun anti-SH, insa de fapt, din punctul lor de vedere, vanzarea de jocuri SH este considerata tot o forma de a scoate compania din circuit, atat timp cat o parte din tranzactia respectiva nu intra in buzunarele lor. ca il piratezi sau il cumperi SH, pentru ei este acelasi lucru pentru ca nici una din cele 2 actiuni nu le aduce venit. in felul asta insa, mai scot ceva pe seama celor care nu isi permit jocul in prima luna.

PS si daca stau sa ma gandesc un pic, cred ca e si o forma de combatere a pirateriei. nu sunt la curent cu metodele de piratare pe PS3, insa nu cumva ar fi posibil sa accesezi mp-ul folosind o imagine a jocului? (e mai mult retorica intrebarea, nu ma intereseaza raspunsul)

6. #1026 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Pentru cei care nu au apucat sa vizioneze din stream:

Mortal Kombat Live Stream 04/12/11 03:27PM,

7. #1027 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Am vazut streamul in timp ce ma dadeam cu capul de pereti. Inca o saptamana Le Fu' .

M-a dezgustat faza cu "sa nu vedem character select screen-ul". Am stat atata timp dupa joc, si inca mai fac figuri cu 1 saptamana inainte de lansare. Jocu e deja complet, la fabrica, va dati seama in ce hal vor scadea vanzarile daca aratau character select screenu vai de capu meu, heaven forbid...

Cat despre online pass, mi se pare si mie deplasat pentru ca am patit de exemplu sa pierd contul, cand mi-a crapat consola...ce fac apoi? mai dau 10$ ? Nu e de ajuns ca dau inca 300 pe o noua consola? Sucks... Apoi poate vreau sa schimb contu pentru ca vin amici pe la mine si au profilele lor pe ps3, poate vor sa joace separat, sa ia trofee.. ce fac ,iau cheta de la fiecare 10$?

O well.....

8. #1028 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    scuze de off-topic.

la NFS, am avut jocul versiunea de Europa, am activat online-pass-ul pe un cont de UK si apoi am jucat jocul (offline si online) exclusiv pe un cont de US.

Sincer, nu cred ca se va merge pe principiul - ai activat un cont, doar pe acela joci, ci pe principiul ai activat un cont de pe consola, joci cu orice cont de pe consola respectiva (atata timp cat contul activat ramane pe consola).

9. #1029 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am zis si eu mai sus ca EA procedeaza in acest fel, dar astia nu-s EA...

10. #1030 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by lilmonkey View Post
    scuze de off-topic.

la NFS, am avut jocul versiunea de Europa, am activat online-pass-ul pe un cont de UK si apoi am jucat jocul (offline si online) exclusiv pe un cont de US.

Sincer, nu cred ca se va merge pe principiul - ai activat un cont, doar pe acela joci, ci pe principiul ai activat un cont de pe consola, joci cu orice cont de pe consola respectiva (atata timp cat contul activat ramane pe consola).
    N-am incercat ce-i drept dupa activare sa-l joc de pe alt cont insa stiu sigur ca avand jocul zona 3 am putut sa-l activez doar pe un cont de asia, altfel nu mergea.

Vom trai si vom vedea.

Referitor la ce zice SwingShot - teoretic daca se strica PS3-ul poti folosi contul pe alta consola atata vreme cat iti stii adresa de mail si pass-ul. Ma gandesc ca daca ai activat un pass pe un cont ramane memorat in acel cont chiar daca il folosesti pe alta consola. E de investigat aici... Si probabil poti chiar sa creezi un profil cu contul tau la un prieten pe alta consola si sa va puteti juca online pt ca pass-ul e activat pe contul tau (atata vreme cat profil-ul respectiv nu se sterge de pe acea consola). Asa ma gandesc ca ar trebui sa mearga treaba

Apropo, Swing, cand pleci in UK? Te-ai mai antrenat, ii decimezi si acolo?

11. #1031 SP
    Sambata asta la 4 dimineata sunt la aeroport. Concursul este duminica incepand cu 14:30.

M-am antrenat, dar cam cu jumatate de gura ca sa zic asa Asta pentru ca din cate am inteles va fi pe jocul final. Ma duc acolo si ma trezesc cu personajul modificat si cu 80% combos not working, am incurcat-o Sper ca macar sa am timp 10 minute sa bag un training ca sa vad ce merge si ce nu. Here's hoping

Apoi, sper sa nu ma apuce iar teama de reflector p-acolo si sa pierd prosteste stand pe loc As putea folosi niste ser d-ala din Equilibrium

12. #1032 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Sambata asta la 4 dimineata sunt la aeroport. Concursul este duminica incepand cu 14:30.

M-am antrenat, dar cam cu jumatate de gura ca sa zic asa Asta pentru ca din cate am inteles va fi pe jocul final. Ma duc acolo si ma trezesc cu personajul modificat si cu 80% combos not working, am incurcat-o Sper ca macar sa am timp 10 minute sa bag un training ca sa vad ce merge si ce nu. Here's hoping

Apoi, sper sa nu ma apuce iar teama de reflector p-acolo si sa pierd prosteste stand pe loc As putea folosi niste ser d-ala din Equilibrium

Mult succes it urez

13. #1033 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Eu cred ca poti sta linistit in ce priveste diferente majore intre buildul final si demo ; nu vor fi din ce am vazut in steam (ex. Scorpion cu 50%+ combo de la un spear prins inca e valid) iar JC nu e chiar broken in versiunea demo. In ceea ce priveste emotiile , ele sunt normal sa apara insa nu are sens sa te gandesti ca trebuie sa demonstrezi cuiva ceva, noi (comunitatea de fighting ro) suntem bucurosi ca avem un reprezentant acolo.
    You get respect either win or lose , right guys ?

14. #1034 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    mult succes swingshot
    sa nu uiti umbrela si masca de gaze
    sa faci si tu poze acolo

15. #1035 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Mult succes acolo. Cand vii sa facem niste antrenamente

16. #1036 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Ye, don't stress too much! Noi suntem mandrii de tine oricum.

Insa daca te simti in putere, rupe-le capul si pentru noi

Mult succes!!

17. #1037 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post

Să nu te prind că vii fără centura de aur acasă... Altfel iţi rup picioarele,... la Mortal Kombat.

18. #1038 SP
    Thanks guyz

Daca ajung la Boon il bat ca l-a bagat pe kratos, o sa ma vedeti la stiri ^____^

19. #1039 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    a little bit of classic fun:

YouTube - Canalul utilizatorului MKCommunityManager

asta CU SUNET NEAPARAT! Cred ca e fumat la maxim tipu

Nu ma pot opri, sunt prea tari cateva clipuri gasite pe aici, urmatorul este epic

20. #1040 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ye' God Speed SwingShot! Arata-le din ce-s facuti romanii! (nu, nu din mamaliga)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 121 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 ... LastLast