daca chestia asta e adevarata, atunci se pot juca online daca au jocul nou. altfel nu. cat despre "fa-ti alt cont pe alta zona", spune-le asta celor care vor trofee pe contul de RO si vei vedea ce raspunsuri primesti. din pacate, manevrele astea anti-piraterie ne demonstreaza inca o data cat de nesemnificativi suntem, ca piata. ei prefera sa piarda o piata in dezvoltare asa cum e RO, in ideea ca mai castiga ceva banuti in pietele consacrate, vanzand coduri pe PS Store (ceea ce, oricat de tragic ni s-ar parea noua, s-ar putea sa fie adevarat).
in cazul asta, o persoana cu cont de RO nu are alta solutie decat sa achizitioneze jocul nou, nicidecum SH (iar RO nu e recunoscuta pentru venitul mediu ridicat). eu, de ex, am o groaza de persoane in lista si toti joaca pe conturile de RO, nu pe cele de UK/US, iar trofeele sunt acumulate implicit pe aceste conturi. again, sper sa nu fie adevarata chestia asta pentru ca si eu intentionam sa iau jocul SH si nu vreau sa fiu fortat sa joc cu contul de UK (sau US).
Bookmarks