Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 93 of 121 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 ... LastLast
Results 1,841 to 1,860 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1841 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    copiii e simplu,online pass'ul sa inventat din alt scop...
    pentru ca nu se mai baneaza console modate,sunt foarte multi care nu cumpara jocuriile, asa macar au asigurat un venit
    de la cei care pirateaza jocul si vrea sa il joace online ..
    fiecare joc vine in carcasa cu cod pentru online pass cand il cumperi original.

2. #1842 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    copiii e simplu,online pass'ul sa inventat din alt scop...
    pentru ca nu se mai baneaza console modate,sunt foarte multi care nu cumpara jocuriile, asa macar au asigurat un venit
    de la cei care pirateaza jocul si vrea sa il joace online ..
    Bunicule, pe vremea ta se facea scoala?

3. #1843 SP
    Member gpaul's Avatar
    Jenant online-ul.Din 40 meciuri 2 am prins lag-free.Mi-o trag pruncii cu spam proiectile de am crezut ca sparg tv-ul.Si nu e de la PSN, ca restul jocurilor merg bine.Facem o camera Romania mai incolo?

4. #1844 SP
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Bunicule, pe vremea ta se facea scoala?

nu inteleg rostul raspunsului tau..
    daca te legi de i'ul in plus..se mai intampla sa scriu o litera 2 in plus pentru ca scriu de la work si trebuie sa fiu atent,pentru ca teoretic nu am voie sa stau pe net

5. #1845 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Facem facem... Dar pana in 10 ca-mi expira passul.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

6. #1846 SP
    Member gpaul's Avatar
    No fain.A incercat careva meci privat?Ma gandesc ca poate merge mai bine daca e conexiune directa si nu prin room.

7. #1847 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Avem camera facuta, ROMANASI se cheama.

Ne gasim aici!

8. #1848 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Mda, cu romani merge mai bine dar tot poti pierde combo-uri. Asteptam un patch.

9. #1849 SP
    Member Ares's Avatar
    nimeni , nimeni????? hay la "romanasi"

10. #1850 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Destul de trist ce se intampla online chiar si intre noi. Nefraim, esti singurul de pana acum cu care nu am putut juca DELOC. Si am jucat aseara cu vreo 3-4 romani si azi tot asa. Macar ne-am conectat cu tine nici macar. Ma rog, cu GGPaul am un lag execrabil, mai erau cativa aseara tot asa.

Insa cu Ares, Lord si alti cativa merge bine, chiar spre perfect. Nu pot sa inteleg netcodul, nu pot... Se mai intampla sa mearga bine o runda, a doua sa apara lagu... Like WTF?!

E trist, FIX THIS DAMN **** or fail total online and keep it offline only... Ang give half of our money back!

11. #1851 SP
    Member gpaul's Avatar
    Mi-a mers ok cu nefraim 2 meciuri, iar in timp ce jucam cu tine Bozy, a dat drumul gajica la torenti pe pc , si a crepat instant, ai vazut si tu.

12. #1852 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Joaca cineva pe Xbox ? Sincer imi pare foarte rau ca am cumparat Mortal Kombat, e imposibil sa joci un meci fara lag online... dar e vina mea ca nu am 10 prieteni care sa vina in fiecare zi sa jucam MK

13. #1853 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Mi-a mers ok cu nefraim 2 meciuri, iar in timp ce jucam cu tine Bozy, a dat drumul gajica la torenti pe pc , si a crepat instant, ai vazut si tu.
    No more torrent downloads when playing MK!!

Glumesc putin Si asa e praf online, daca se poate sa evitam alte surse de lag...

Pacat oricum, incompetenta americanilor nu ma surprinde, doar ma lasa rece...

14. #1854 SP
    Member Aquashark's Avatar
    am jucat 2 meciuri.. ambele green bar connections, cu 1 german si cu 1 roman
    lag abject in ambele, iar in al doilea meci a trecut pe controalele default (eu jucand pe layout de stick)

o gluma buna jocul asta.. credeam ca MVC3 e prost online, dar e chiar decent prin comparatie.
    nici nu ma mai chinui sa-l activez online. il pun la vanzare dupa weekend-ul asta cu Otaku pentru cine e interesat.

15. #1855 SP
    Member viezure's Avatar
    Sa-mi dai pm daca esti din bucuresti

16. #1856 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Se poate juca si fara online pass cred , doar ca trebuie sa iti creezi un nou cont de PSN odata la 2 zile pentru trial ; posibil sa fie nevoie de Master PSN account , merita incercat.

17. #1857 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    M-am gandit si eu sa incerc sa joc pe contul UK de exemplu(eu folosind US ca si "master"), dar imi era sa nu fie probleme dupa aceea cu activarea codului.... In fine, sa-i ia naiba cu passu' lor.

18. #1858 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

19. #1859 SP
    sper sa nu ajungem sa platim inca odata valoarea jocului pentru cateva dlc's cu caractere care in mod normal trebuiau sa fie in joc din default,cum ar fi skarlet de exemplu..

20. #1860 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Se tot aud zvonuri cu un patch care s-ar fi lansat de curand, atat xbox cat si ps3. Stie cineva ceva concret de varianta de PS3? Eu am jucat aseara si sincer, cel putin la Ermac, nu am simtit modificari...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 121 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 ... LastLast