ce patch frate? am intrat in joc si nu e nimic schimbat , no patch.
Printable View
ce patch frate? am intrat in joc si nu e nimic schimbat , no patch.
Da, cred ca m-am incaltat eu cu fesu.........jocu meu era dat si am incercat cu al unui coleg, se pare ca la o privire mai atenta era jocu de US.
EU still no patch. Fail :-<
Classic Kostumes pentru Europa nu am gasit (este doar pentru US). Daca am jocul zona 2 si DLC-ul zona 1 este ok? Cat despre DLC-ul cu Skarlet - nu este nici pe US nici pe UK.
Niciodata nu va functiona un DLC cumparat de pe US pentru un joc zona 2. Recomand sa nu cumperi si sa astepti pana apare pe UK.
Skarlet apare pe 21: Mortal Kombat DLC Detailed News | Video Game Event News, Latest Trailers | GameTrailers.com
Corect ce zice Raskolnikov mai sus cu DLC-urile, nu merg de pe o zona pe alta.
Am vandut si eu jocul. Poate voi cumpara un Kollectors sau TE pe viitor cand va aparea un 2.0 :D
Nu mai are nimeni MK ? Nu de alta, dar as fi vrut sa facem boosting pentru ca unele trofee online, chiar daca am facut exact ce mi s-a cerut tot nu le-am pirmit, probabil glitched ?
Doua cu siguranta sunt glitched. Si anume win both runs while time runs out si come back with under 10% of life. Le-am facut de 3 ori fiecare in parte in ranked si degeaba.
http://www.youtube.com/watch?v=mZb6zc7K1Ic
Salut! Am o intrebare: Spune-ti-mi va rog cum se comporta d pad-ul de la xbox 360? Se poate juca si cu analog stick-ul? Multumesc anticipat.
Atunci e perfect :)) vino la tata
no one?
D-pad-ul se comporta execrabil ca de obicei. Este aproape imposibil sa faci vreun combo ceva cu el. Daca esti destul de iute si ai destula acuratete, poti folosi analog-ul.
Original D-Pad sucks, D-Pad de la controller-ul Silver e OK.
nu sunt glitched :) probabil ai gresit tu ceva :) comeback with under 10% health il obtii atunci cand tu ai sub 10% health iar adversarul are 100% health o sa vezi ca nu e glithced :) iar pt celalalt trebuie ca adversarul sa aiba mai putina " sanatate" :) ca si tine atunci cand cronometru ajunge la 0 in 2 runde din 3 nu trebuie consecutiv . Sper sa reusesti...bafta !
Abia am apucat sa butonez si eu mai serios jocul, am terminat Story Mode. Sincer, m-a cam dezamagit...A inceput in forta dar catre final (chiar mai devreme) si-a pierdut din deliciu. O sa incerc si online poate-poate ma prinde. Dar din ce am vazut pe acest thread se pare ca nu functioneza tocmai excelent online-ul... (varianta PS3)
In general jocurile fighting nu prea sunt facut pentru story :)
Wow ce are povestea ca nu inteleg ? :| uneori mi se pare ca aveti cam multe pretentii...Street fighter are poveste de *** si Tekken :|