La fel si eu in legatura cu Facebook. O sa fiu acolo, dar pune mai multe detalii despre consurs sa stim si noi ce si cum.
Printable View
La fel si eu in legatura cu Facebook. O sa fiu acolo, dar pune mai multe detalii despre consurs sa stim si noi ce si cum.
Am sa pun si un regulament ! Se va "juca" pe PS3, 2din3 meciuri / 3din5 finala, orice controllere, ca si arena interzisa Chamber of Flame. Astept sugestii. Multumesc.
Pentru rezervari in turnament PM cu nume si nr de tel
Se mai poate de interzis si arena in strada, acolo trec masini prin fata si incurca.
By all means ! Va astept. Trimite-mi totusi si numele lor si nr. de telefon sa fac o lista.
super...turneu de mk9
abia astept!
unde si cand se face?
sunt DED pt cine nu ma stie...jucator ff bun de mk9..
In rest nu mai conteaza....mai am si eu 7 baieti buni din Bucuresti la mk9
echipa mea...de jucatori....astept raspuns...
Pentru Mk online: PSN ID : OmySan
Cine e din Bucuresti add ID mess : omy_mk. Vorbim si poate ne intalnim...
am 4 turnee..castigate.in total..si astept sa mai joc ....;;)
http://www.youtube.com/watch?v=3HoqaSyFkaM
Mortal Kombat - dupa 20 de ani si peste 9 jocuri in serie, Player 1 inca are frame advantage on trade hits
Yam yam no reply la faza ca ded a castigat toate turneele ever.Inca un player in minus presupun.
Pai asa e aici la noi. Daca nu esti cel mai bun/primul, nu joci. Joci numai la ce castigi. In concluzie, toate jocurile din RO au 1 singur jucator ramas.
Eu de exemplu sunt singurul care joaca OMF Battlegrounds din RO si asta pentru ca sunt cel mai bun jucator din RO la acest joc.
Da, a uitat Poke sa puna si videoul cu highs randomly hitting crouched opponents si era complet :P