cand a fost la precomanda la pretul de 289(editia colectie) lei nu se stia sigur daca il au la lansare , acum ca probabil sunt sanse f mari sa fie in primele zile (21, 22,23) este 350lei , vi se pare normal?
Printable View
cand a fost la precomanda la pretul de 289(editia colectie) lei nu se stia sigur daca il au la lansare , acum ca probabil sunt sanse f mari sa fie in primele zile (21, 22,23) este 350lei , vi se pare normal?
Da, marketing-ul e totul, incearca sa scoata un profit cat mai mare :D.
eagle-eye, marketing inseamna o promovare buna, o aducere a clientului la produs. Ce avem noi bate spre specula ;))
Thumbs up pentru ShopTo care, mergand impotriva tendintei, au scazut luni pretul de precomanda de la ~35 de lire la ~30 =D>
Eh, am zis sa-i dau si eu un nume mai frumos, dar ai prins ideea.
nu costa nimic sa dai precomanda..eu am dat cand era 289..oricum se putea anula in caz ca vroiam jocul de la lansare si gameshop avea intarziere....dar nu sunt genul de om care vrea jocul din secunda X+1 de la lansare..puteam sa astept 1 saptamana....
...si exista 2 posibilitati...ori sa fi facut special "manevra" asta..ori chiar nu stiau avand in vedere ca intrebarea s-a pus acum ceva timp..iar la cat de bagati suntem noi (ca tara) in seama in legatura cu jocuriile ne puteam astepta la orice..
Data viitoare da si tu precomanda ca nu te costa nimic:yes:
sunt niste slab pregatiti ! de ce , iti poate raspunde doar gameshop.ro .
---------- Post added 07-04-2011 at 07:56 PM ----------
ai dreptate oarecum , dar pe bune vorbind , chiar nu miroase a specula de lipscani? dar chiar in halul asta? frate cat dracu se mai trage pe noi ???
Pai daca romanu inghite si nu zice nimic, e obisnuit de la guvernare.
esti la prima comanda gameshop.ro ?...parca e prima data cand fac asa...deja multi useri stiu despre chestia asta...preturiile de pre-order sunt mai mici..iar in apropierea lansarii cresc..nu e nimic nou..fiecare companie are politica ei..atat timp cat sunt oameni care cumpara care-i problema ?si daca jocul nu vine in ziua lansarii..poti reactiona in felul urmator..nu raspunzi cand te suna curierul:-?..
ii puteti "pedepsi" prin a nu mai cumpara de la ei...pe mine unul nu ma deranjeaza sa dau un click cu 3 luni inainte de lansare..sa fac pre-order ,iar daca gasesc undeva mai avantajos sa il anulez..
Atunci cand s-a vorbit..la prima promotie gameshop.ro s-a lasat cu BAN-uri...si ghici cine a le-a dat?..corect..cineva dintre voi ,moderatorii...
vorbim despre a face sau a nu face "gura" impotriva gameshop.ro......iar eu va reamintesc ce s-a intamplat cand a fost prima promotie gameshop.ro cand multi au facut "gura", deci au spus ceva..nu au stat si au inghitit..si despre faptul ca atunci s-a lasat cu multe BAN-uri din partea moderatoriilor(habar n-am care :-?? )....
asa ca nu e de mirare de ce userii nu mai fac "gura" pe thread-ul Gameshop
Despre ce vorbim noi aici?
Sau te simti "against the system" si trebuie sa spui ceva de dragul de a spune?
L.E.:
Esti un pic pe langa subiect, trebuia sa te documentezi mai bine. Una este a protesta si alta este comportamentul de maidan. Oricum, n-are rost sa se intre intr-o discutie ingropata. E un lucru foarte simplu pe care romanul nu-l face atunci cand nu-i convine ceva si anume: nu mai achizitioneaza respectivul produs. Din moment ce pentru magazin exista cerere, se vinde produsul, de ce sa scada pretul? De ce sa nu practice o mica specula?
In fine, revenim la fatalitatile noastre.
Treaba cu scumpirea deodata imediat inaintea lansarii este o actiune tipic romaneasca si nesimtita, cum numai pe la noi vezi.
Daca nu-l au in prima zi de lansare nu au nicio scuza si-i voi umple de "respect"...
sunt atatea optiuni...
daca simti ca esti calcat in picioare ia atitudine si nu verbala
Care atatea optiuni? In Romania doar Gameshop distribuie.
Shopto,Zavvi,The Hut..etc..barbavali,webpredator etc..
daca erai ironic scuze :)
pai da..toti cei de mai sus distribuie unde sunt platiti...care-i problema ?trebuie sa scrie distribuitor oficial pentru Romania ca sa cumperi ?se aplica principiul "economiei de piata" -cumperi unde iti e mai avantajos..
Lansarea nu e pe 19-Apr-2011 ? .... Mai e destul pana atunci, sa se schimbe multe.
eu sunt din Romania,locuiesc in Bucuresti.. pentru ca la noi romanii sunt oportunisti,nu voi incepe sa tip in stanga si dreapta, in schimb ii voi combate necumparand de aici...am cont paypal si imi voi comanda de pe amazon,ebay.co.uk sau the hut...
viva la revolusion :neo:
Viva la resolution, 1680x1050!