Facem noi unul aici pe CG. Nu?
Printable View
Facem noi unul aici pe CG. Nu?
eu asa as vrea :D, nu am renuntat la idee, dar prima data va trebui sa vorbesc cu cei de sus :). aveti putina rabdare sa se lanseze jocul, sa vedem ce si cum si daca avem unda verde o sa organizam unul :).
LE: uite, de exemplu putem vorbi cu cei de la "historia" si poate il organizam acolo. in felul acesta mai socializam si noi, vedem meciurile live si scapam si de cei neseriosi :).
pana la urma se va lansa si la noi mortal undeva pe 21 april?
unde sa putem cumpara jocul direct de acolo cum a fost de exemplu la wow cataclysm.
am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic sigur
Eu imi pun intrebarea: daca va fi eveniment de lansare tot in Diverta pe 21, la fel ca la turneu acum sambata, oare ce lanseaza oamenii daca nu au versiunea finala a jocului? Ar trebui sa aiba acolo jocul, sa-l pipaie lumea, poate chiar cumpara pe loc, etc. Si asta s-ar intampla prin gameshop banuiesc...
Eu nu inteleg de ce va agitati. A spus cineva asta?
Normal ca va fi jocul final acolo, din moment ce se lanseaza jocul :)
Iar apoi, tot pe 21 se dau si premiile de la concurs care constau in jocul final.
Deci, va fi acolo jocul final :D
Care e premiul cel mare din finala Angliei?
#:-Sbai bozyblue ne bagi in ceata aiurea:^o
oricum voi fi acolo pe 21 din respect pt eventu de pe 9
@Bozyblue: Daca erai la turneu auzeai anunțul că pe 21 va avea loc lansarea oficială a jocului �n același loc, cu un concurs pe jocul final și cu posibilitatea de a cumpăra jocul pe loc.
Anuntul despre detaliile legate de lansarea MK de pe 21 va fi publicata mai mult ca sigur de TGC asa ca nu va mai faceti probleme. Asa cum totul a fost cat se poate de clar pentru 9 Aprilie asa va fi si pentru 21 Aprilie :)
Smoke si Noob Saibot vor face parte din noua mea selectie dupa ce iese jocul. Scorpion si Subzero cred ca vor trece in echipa de rezerve :D
Si cand punem mana pe joc parca vad ca vom avea cu totul alte preferinte. Si Reptile si Ermac par puternici rau de tot. Ar fi foarte cool sa facem si echipe de cate 2 aici. Sa ne cunostem "gameplay-ul" si sa jucam impotriva altora.
Intotdeauna se fac eforturi ca jocul sa fie prezent la lansare in magazine si la cei care au precomanzi online sa fie livrate prin curier in ziua lansarii.
Va rog sa nu lansati zvonuri. Totul este in grafic cu transportul in acest moment.
Ahh, corect, ERMAC FTW :) Uitasem de el, clar voi incerca. Avem de unde face echipe, vor fi multi amatori de MK. Sper ca jocul final sa livreze pe parte de balancing si netcode.
Apropo, eu am comanda de zona 2. Avand in vedere ca online-ul e restrictionat pe regiuni, sper ca aveti cat mai multi dintre voi tot comanda pe zona 2 ;;)