http://img823.imageshack.us/img823/4...talkombat1.jpg
Ironicii de voi.
Printable View
http://img823.imageshack.us/img823/4...talkombat1.jpg
Ironicii de voi.
bestial jocul, am jucat cu un amic pana mi-au amortit degetele =))
Huh?
Sa vedem daca se tine de promisiune DjMo
Ce promisiune ?
In cazul in care ai la dispozitie o consola modata => ta- da! Desigur, nu incurajez, dar daca nu-s in stare (nu vor) sa puna un amarat de demo... culmea e ca mai cer si bani pt live ! mama lor de hoti!
Pacat ca ps3ul e slab tare ca oponent,dar macar poti sa practici combouri multe pe el :D.
Ceva vesti de la SwingShot :-? ?
HIDDEN TROPHIES: 10 ... :D
Ma gandesc oare, ce surrprize se ascund acolo. Eu sunt sigur ca sunt niste caractere ascunse. ...
Nu vad cum ar fi spoiler ce ai pus tu daca doar ti-ai dat cu presupusul... dar ar fi AWESOME!!! AWESOOOOOME!
Se merita un Hori Fighting Stick?Are cineva,e multumit de el?Calitate/Pret?
Am zis sa intreb aici,ca totusi e un toping de fighting games.
Daca am gresit cu ceva,se poate sterge postu si sa ma redirectioneze cineva,unde as putea posta intrebarea asta.
Trebuia postat aici A new fightstick is born. Dar da, am eu unul si e excelent!
Nu, a fost video live cre' ca de la ziua lu Ed Boon, de 2 ore in care se putea juca si jocul printre altele. Gamespot a fost p'acolo si filma.
Nu stiu daca era vs AI da sunt aproape sigur ca, player-ul juca cu Shang Tsung
Sebi, are dreptate omul cu Shang Tsung. Au zis ca initial il facusera sa se transforme doar in oponent dar li s-a parut lame asa si l-au facut in final sa se transforme in toti.
Deci e legit informatia, probabil o sa fie cam broken Tsung :)
Chiar asa, SwingShot, te-ai intors? Ai rupt ceva capete pe acolo? Cum a fost? Asteptam poze, ceva! :P
LE: Eu am incurcat borcanele, scuze. Competita a fost iei (17). Momentan n-am gasit info despre rezultate.
The final will be held at The Gadget Show Live in the NEC in Birmingham on Sunday 17TH April. First prize: a full size Mortal Kombat arcade machine containing PS3 console.
Pagina lor (despre event) ar fi pe facebook (wtf?) si care e de negasit.