http://gameinformer.com/b/news/archi...s-ed-boon.aspx
Printable View
Din ce vad aici arata mult mai bine [caracterele si mediul inconjurator] decat MK vs DC Universe. Combo-urile si fatalitatile din DC Universe nu m-au daramat, mi se pare destul de mediu jocul. Ce vad aici promite mult mai mult decat DC Universe.
Va fi macel!
Propun inceperea unui campionat la ceva timp dupa lansarea jocului. Fiecare cu un personaj al lui ;;)
Va bagati?
un mare "minus" la MK vs DC universe a fost ca jocul era rated T (for Teen) . In schimb noul MK promite ca va fi cum era si inainte : Rated M (for Mature :evil: ) si ca va fii foarte violent si plin de fatalitati duse la extrem >:).
Sa vad daca imi cumpar jocu la lansare . Daca da , atunci o sa ma bag la vreun campionat ... da pana atunci : Soul Calibur/Tekken ;)
Nesimtire curata. Mai scot un trailer, mai imi fac putin sange rau.
We have four new screens of Mortal Kombat and they sort of reminds us of the past MK titles. Taking place in a ring with bloodthirsty spectators surrounding it from all sides, these screenshots are classic MK stuff. All the fighters featured in the screens are as usual, craving for each other’s blood and fighting it out.
arata bestial :x 8->
Daca va intereseaza melodia ultimului trailer:
YouTube - Disturbed - "Another Way To Die" Lyric Video
chiar nu joaca nimeni mk vs dc pe ps3?
mk vs dc??? nimeni ???
Kung Lao rulz ^:)^