ce caracter ai ales?
Printable View
ce caracter ai ales?
Ma inebuniti cu online-ul! cine stie cand imi ajunge jocul de la Robert Dinu...:wall:
Mai bag un MK 2 intre timp
Cred ca voi juca cu Smoke, are acel teleport care imi place la nebunie. Mai vad acolo, daca mi-o iau grav cu Smoke, a 2-a oara bag cu Kabal. Asta daca nu ne alegem un singur caracter tot concursul.
Mi-a ajuns jocul, precomanda de la Gameshop, cine vrea sa ma tabaceasca in bataie sa-mi dea ad, PSN id : Kepzy.
diseara sunt on pe psn incepand cu ora 8 (id : gizas4all),cine are chef de lupte sa dea add
Astept si eu jocul.Tot urmaresc broadcast-uri live pe justintv pana imi ajunge, si vreau sa spun ca modul King of the hill pare o idee grozava, insa nu inteleg cum o sa rezolve problema conexiunii, de vreme ce pana si 1v1 are lag, daramite King of the Hill unde mai sunt si 7 spectatori pe deasupra.
Cam toate jocurile cu multi au probleme de lag la lansare :)
Mi-a ajuns si mie jocul.Dupa o ora de explorat pot spune ca e beat-em-up bun.Recovery la animatii cam slow,nu e cel mai dinamic MK, insa compenseaza la alte capitole.Imi place sistemul combo, trebuie lucrat pt un juggle cu succes cu damage mare, fata de MK vechi unde scoteai 7-8 hits doar din chain combo.Nu am acordat mai mult de 30 min nici unui MK ce a urmat dupa 4, insa ma vad jucand 9 pt multa vreme.
Am cateva intrebari legate de mecanica jocului:
1.Ce face Vibration de la Smoke?Pare ceva defensiv, dar numai nu am reusit sa fac AI sa dea in mine.
2.Cum exact se face roll recovery?Imi iese random.
3.Wtf folos are stance change???
EDIT: Va merge PSN pe uk?Pe site-ul Playstation s-a anuntat maintenance, insa unii afirma ca le merge.
Jocul este fighting, nu beat-em-up (doar in caz ca te referi la zombie mode).
1. Nu stiu inca, nu am incercat dar daca este ceva cu range mic este menit sa fie pentru defensiva.
2. Din demo stiam ca faci dash in fata sau spate
3. Schimba peisajul intre sanii si fundul femeilor din joc (sau barbatilor/robotilor - aici depinde de gusturi) :)
Ce s-a intamplat azi in Diverta?
Angelic ne-a lasat cu buza umflata. Si-a luat guma si-a plecat acasa. :(