Asa cum le da el tuturor ?
Printable View
Asa cum le da el tuturor ?
Foarte bun jocul. Momentan sunt pe la trei sferturi din story si cam pe la o treime din challange tower si pot sa zic ca am ramas placut impresionat de ce am vazut pana acum. Nu-s eu mare expert, dar fac si eu ce pot pe acolo :D Tocmai asta e grozav.. ca nu trebuie sa fii check4900 ca sa te distrezi la jocu asta ;) De-abia astept sa vad cum e si online :-SS
Jocul este reusit ca si iubitor al vechilor MK-uri de succes (1,2,3) si merge destul de mult pe principiul lor. Pentru o persoana care il ia de nou mi se pare iarasi usor de preluat pentru ca nu necesita abilitati fantastice ca sa-l joci casual. Este superb realizat ca si aspect vizual, gameplay-ul este fain cu destule elemente distractive (SP si MP). Per total, mi se pare foarte OK si ma bucur ca a iesit asa. Ca nivel competitional o sa fie jucat destul de mult zic. Va fi insa mereu comparat cu alte fightere renumite (SSF4, MVC, TEKKEN, etc) si de fiecare data i se vor gasi fel si chipuri pentru care nu se ridica la nivelor celor anterior mentionate.
Ar avea totusi si cateva chestii mai putin bune care s-ar putea imbunatati sau care ar fi putut sa fie altfel:Nu am zis nimic inca de Online Mode pentru ca sincer nu am apucat sa experimentez pe pielea mea cu el. Insa din ce-am apucat sa vad inainte sa pice PSN, lucrurile par triste. Deci sper ca vor mai lucra si aici...
- treaba cu preset-urile la controale: e aiurea sa-ti configurezi tastele si sa tii minte pe ce preset le-ai facut ca sa-l selectezi pe cel corect. Au introdus asta pentru ca exista posibilitatea de 4 playeri offline insa ar fi putut sa o gandeasca mai simplu si eficient
- enervant ca nu poti da skip la win pose-uri
- unbalance intre personaje inca de la inceput - unele clar mai puternice decat altele
- existenta lui Kratos in PS3 version - i love GOW insa nu are ce cauta aici, parerea mea
- desi challenge tower-ul este o buna aditie in pachetul oferit de joc, completarea lui ofera o recompensa care mi se pare o gluma proasta. Adica au dat-o si ei pe ceea ce se vinde cel mai bine vizual in ziua de azi, si anume femeile cat mai dezbracate... Aiurea aici
- Krypta mi se pare o aditie buna ca si idee (faptul ca poti da unlock la diverse lucruri) insa prost gandita. Nu cred ca fascineaza foarte mult pe vreunu dintre voi faptul ca trebuie sa va plimbati prin mlastini, morminte si alte paduri bantuite si sa pierzi destul timp in proces cand tu vrei doar sa dai unlock la un costum sa zicem. Iarasi mi se pare aiurea content-ul din Krypt. Adica sa fim seriosi, cui ii pasa foarte mult de artwork, poze, concepte si melodii...
- legat de cea de mai sus, mi se pare ca strangi destul de usor koins pentru a da unlock in krypta. As fi preferat sa strangi mult mai greu puncte insa unlock-urile sa fie mult mai interesante, gen mai multe fatalitati secrete, costume si alte lucruri care chiar sa te faca sa le vrei
Ce-ai zice sa pui un spoiler la ce recompensa iti da tower challenge? Ca-mi vine sa te strang de gat acum. Virtual desigur...
Mortal kombat e oribil online, am jucat 20 de meciuri, toate cu un lag imens de nici nu puteam sa fac un combo simplu. Sper sa faca ceva in legatura cu asta. :rage:
Daca versiunea de PS3 il are pe kratos 360-ul ce personaj are?
Niciun personaj, thank the Elder Gods..
err.. MK9 a fost anuntat pentru Evo 2011 de 3 luni
din ce am jucat in demo si la concursuri, jocul e destul de fun, insa nu prea ii vad complexitatea care sa-l mentina competitiv in the long run.
ma seaca mult ca seamana cu Tekken in 2D si ca nu prea are ground game (in afara de target combos spam), sper sa ma obisnuiesc cand puna mana pe jocul full.
il cumpar mai mult pentru grafica+design, story mode & 4 players tag team, that's too awesome to pass.
Jocul nici macar o saptamana nu are, daca or sa il lase asa cum este o sa isi sape singuri groapa pentru ca vor avea prea multe plangeri care vor duce la scaderea vanzarilor. Au fost o gramada de jocuri care au avut problema asta la lansare, dar s-au rezolvat printr-un simplu patch ceea ce mai mult ca sigur o sa se intample si aici.
---------- Post added 26-04-2011 at 03:26 PM ----------
Nu mai dramatizati atat. Challenger tower este un simplu mod de joc care nu are story si nici o legatura macar cu strory-ul jocului. Pe aceeasi logica am putea sa punem spoiler si la faptul ca unii au postat exact locul unde deblochezi costumul 2 al lui Scorpion dar e absurd.
S-ar putea sa ma insel dar profesionistii joaca offline majoritatea timpului. :D
Pentru profesionisti ar putea include niste setari mai decente pentru controller, cum a aratat si WorstGiefEver in vid-ul postat de Ronan.
fara un online serios nu se creeaza o comunitate ca lumea.. "profesionistii" or sa ajunga sa joace din nou in turnee de 10 oameni facute intr-o camera de camin. in putinele meciuri competitive de MKvsDC de pe YouTube se poate vedea ce "ghetto" sunt turneele pentru acest joc