Telefoanele sunt console ? Si nu, nu ma refer la N-Gage. Brr.
hm, e si asta o idee. sunt unele jocuri foarte faine pe mobil... pacat ca pe multe din ele operatorii nostrii nu le au la vanzare si fara suportul operatorilor nu prea ai cum sa consideri ca l-ai jucat cumparat si nu tras de pe net si uploadat prin bluetooth
Ma gandeam la Caru cu bere, dar la cat de scump e acolo...
Daca v-ati decis, spuneti.
Da Taw, repede cu gura![]()
Eu sunt curios ( si n-am cum sa aflu singur ). Despre ce se discuta la o intalnire d-asta de obicei ? Ce se intampla acolo ? Of, of. Ca nu face nimeni o inregistrare sa aflam si noi astia, mai micii.![]()
Hmm, penultima oara cred ca s-a discutat despre cam tot. De la fotbal (si s-au incins spiritele), la campionatul auto care a fost la Bucuresti. De la unde mai mergem in vacanta... pana la ce jocuri asteptam, ce mai jucam, etc... Ultima oara, n-am prea prins ce se vorbea prin celalalt cap al mesei (ca era cam mare), dar in capatul nostru, despre vacanta lui darkie, despre ce jocuri mai ne-am luat... despre ditamai tava de mancare din fata, despre tot ce ne-a trecut prin cap. Sa nu crezi ca acolo ne intalnim ca niste oficiali la 4 (sau 6) ace, si stam batzosi si vorbim pe rand... la tribuna or something. Wth, e intalnire intre prieteni, orice se poate intampla... cum ar fi Bobby sa faca poze obscene cu puiul![]()
In capatul celalalt s-a vorbit despre proaspatul meu accident de masina (n-avea nici 24 de ore) si despre accidente in general... despre ce jocuri mai sunt sa apara.. despre cum sa-l facem pe trickz sa fie unul de-al nostru (eram toti cu 360 la masa) dupa care evident si inevitabil discutiile despre portia de mancare.
Confirm ca am incins spiritele la penultima sedinta pe baza de echipe de fotbal, desi pe forum nu se discuta nimic.. mi-am dat seama ca exista suporteri infocati printre noi![]()
E frumos la Becker dar mai gaditi-va si la faptul ca mergeti sa stati de vorba iar ultima oara cand am fost acolo nu prea ne auzeam intre noi...
Incercati si voi sa va "agitati" un pic. De exp. nici eu nu prea pot pe 27... dar fac pe draq in patru si merg in n locuri, si tot vin.
Bookmarks