Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 180 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #1921 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Grey, rau ca intotdeauna, n-ai ce sa ii faci. Pai daca eu am terminat al-III-lea. Imi ceream drepturile. lol Eu n-am baut decat o gurita din visinata lui Khan. Mi se pare ca era diluata cu tuica , dar era buna rau. Pana la urma care v-a placut mai mult, a mea sau a lui Khan ?

L.E -> Sa iti amintesc ca Mo a tras numele meu la tombola ?

2. #1922 SP
    Admin MonkY's Avatar
    A lui Khan era de hranit dragonii... pe langa jaretec, le dadeai si o gura de "atomo-visinata" din aia, si gata. Avion cu reactie. A ta, era mai pentru fete asa... pacat ca n-ai servit-o pe Naomi

L.E.-> nu-mi aminti, ca n-ai de ce. Tombola era pentru cei prezenti...

3. #1923 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Aoleu. A ramas visinata de la Khan? Pfiuu. Trebuia sa raman pana la final ca sa o fur.

@Khan: Daca mai gasesti Saboteur de 360, nu il transformi in Visinata Edition? Pui si tu o sticluta acolo pentru collector's.

4. #1924 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ati observat care au plecat intai ? Copilandrii (Dj_Andrei) si babalacii (Donelu)

Cu ocazia asta il felicit pe Grey... ca niciodata... a mancat... a baut... A rezistat eroic pana la final ! Respect !

5. #1925 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai a mancat, ca-i era foame si a baut, ca-i era sete lol

Vezi sa nu faci asocieri intre cei care au plecat primii, intra lumea la banuieli

6. #1926 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Aoleu. A ramas visinata de la Khan? Pfiuu. Trebuia sa raman pana la final ca sa o fur.

@Khan: Daca mai gasesti Saboteur de 360, nu il transformi in Visinata Edition? Pui si tu o sticluta acolo pentru collector's.
    A ramas vreo juma' de sticla, nu stiu pe la cine a ajuns. Cu Saboteur-ul ala maine vad daca pot face minuni

Edit:Acum am citit ca a ramas la local. Mo du-te repede si spune-le ca ai uitat-o acolo

7. #1927 SP
    Member Imperatore's Avatar
    bravo baieti, nice gathering

8. #1928 SP
    Member sarpe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ati observat care au plecat intai ? Copilandrii (Dj_Andrei) si babalacii (Donelu)

9. #1929 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Teoretic eu am plecat primu

10. #1930 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Teoretic eu am plecat primu
    Tu n-ai iesit la numaratoare asa ca...
    Quote Originally Posted by sarpe View Post
    Pai da man... vine ultimul, pleaca primul... Si asta dupa ce a avut somn de frumusete pana la 18:30. Si exact ca babalacii, dadeau unul pe altul "vina". Donelu zicea ca nu mai rezista femeia, femeia zicea ca nu mai poate Donelu. Batranete, haine grele...

11. #1931 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    E lasa, cat de putin am stat eu acum, dar cat voi sta data viitoare Vin primul si plec ultimul, jur

Nu facem si un revelion CG 2010 ) ? Ca tot nu am unde sa il fac.

12. #1932 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Inteleg ca visinata lui Khan era un 'pic' mai tare ca a mea, totusi sunt dejamagit Monky, visinata mea era de fetite (poate un pic mai slaba da nici chiar asa). Data viitoare va aduc rachiu ca tocmai l-am gasit pe balcon (tata zice ca cica e a mea). O sa il diluez asa de tare incat dupa un paharel o sa il vedeti pe Kratos. Sa mai ziceti voi ca bautura adusa de mine e slaba. Voi o sa ma innebuniti in legatura cu varsta, bine ca mai am decat o luna si scap de gura voastra. La urmatoarea intalnire CG (Sper sa o facem cat mai repede) stau pana la final chiar daca imi arde PS3 (Doamne fereste...)

13. #1933 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bine mai, daca vrei tu, visinata ta era nectarul zeilor. Asa e bine ?

Oricum nu inteleg de ce imi tot ofereai mie... nu sunt un bautor inrait. Eu ma bucuram de ginul meu (stricat de Darkie cu suc). Daca vroiai sa te lauzi cu visinata, trebuia sa o oferi la cunoscatori (Dummy, Grey...)

P.S. Whiskey-ul care l-ati baut ? Ca nici n-am apucat sa-l miros

14. #1934 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    de visky nu m-am atins. 2 beri de la bar si unu de visinata sovietica de la Khan (marfa rau) am fost pensionar rau...dar ma durea capatana de nu mai puteam. de aia nici nu am participat la contestul de bere

15. #1935 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Mi se face gura apa cand citesc thread-ul asta. lol

16. #1936 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    dar ma durea capatana de nu mai puteam. de aia nici nu am participat la contestul de bere
    Acum stau si ma intreb... durerea de cap era de la visinata sau de la 3D-ul de la Avatar ?

17. #1937 SP
    cred ca de la Avatar...o aveam inainte sa vin la party

18. #1938 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vezi ? Vezi ? V-am zis eu ca 3D-ul nu e bun. Dar voi nu, Batman... Batman !

19. #1939 SP
    da dar experienta e UNICA

sunet +IMAX +mers prin zapada = no more drink

20. #1940 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Eu am 18 fara 2 saptamani, el are 18 fara o luna.
    Chiar trickz, in legatura cu pozele... Le-ai facut ceva post-processing sau blurat or something ? Pentru ca mi se par cam... ireale pt. super scula aia

P.S. Sa nu ma intelegi gresit... arata super nice, dar parca sunt date cu efect de oil or something...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 180 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 ... LastLast