Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 180 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 106 ... LastLast
Results 101 to 120 of 3598

Thread: Console Games Club - La un pahar de vorba

1. #101 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Am plecat inainte de faza cu ospatarii si imi pare rau ca daca eram acolo asa niste maciuci in c**r le bagam la "ospatari"...
    "Ospatari" se cheama aia care habar nu au cum sa tina o sticla de vin in mana si cum sa toarne in pahar ce anume atitudine trebuie sa aiba fata de client etc etc ???? Monky nu trebuia sa le lase nimic. Trebuia sa le dea prin gura. Imi cer scuze de limbajul mai agresiv dar nu ma pot abtine cand aud de nesimititi din astia. Oricum pe faza asta au pierdut niste clienti.....ma refer la restaurant nu la distrusii de ospatari.

2. #102 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    I-ai caracterizat perfect Donely .Misto pozele,nu ma refer la calitatea lor ci la atmosfera care reiese din ele .Pacat ca nu i-am recunoscut chiar pe toti din poze.Ar fi bine daca s-ar face niste prezentari sa stie toata lumea ce si cum.Poate ca mai sunt useri pe forum care se uita la poze si nu recunosc prea multe persoane

3. #103 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    In poze apar urmatorii forumisti:

- Khan, Level, Donely, Monky, Vexx (e frasu lu monky ala barbosu care respira greu ), darcangel, mistic, muggs, greyhound, abymixx, dj mo, dumymix, nops66 si rodarkone (daca se mai recunoaste cineva si l-am sarit la numaratoare .. cer scuze)

PS: a fost misto pentru ca majoritatea radeau cu gura pana la urechi - si nu, nu pentru ca faceam eu poza cu mizeria de telefon

4. #104 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    nu stiu daca erau aburii alcoolului sau bucuria premiului dar frate ce fata am in poza in care aveam jocul in mana

5. #105 SP
    Erai fericit plus ca te-am prins cu ochii inchisi deh ... tehnologia asta

6. #106 SP
    Member darcangel's Avatar
    Intr-un film cu Asterix am vazut o scena cu un preot egiptean caruia ii luceau ochii cam ca si noua in pozele lui darkie; era misto, ca tipul putea citi noapte in pat fara veioza. In alta ordine de idei, pt. cei care nu au stat pana la sfarsit: fiti fara grija ca nu am dat spaga deloc.

7. #107 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cam atat a apucat sa prinda aparatul meu inainte de a muri bateria...

darcangel: stai linistit, ca si-a primit "portia" si osparatita (dar ne-a pierdut de clienti). Feel free to use her picture any way you want it
    Attached Images Attached Images img_0311.jpg img_0312.jpg img_0313.jpg img_0314.jpg

8. #108 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    acum sa nu dati cu sticle goale in dj mo... pasuiti-ma ca eu am baut cioburi aseara

9. #109 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    acum sa nu dati cu sticle goale in dj mo... pasuiti-ma ca eu am baut cioburi aseara
    Eu cand am auzit de chestia asta am inghetat... bine ca l-ai "prins"
    Ah, si iata cum arata o chitanta "serioasa"
    Attached Images Attached Images bill2.jpg

10. #110 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Bun,bun!Asta se numeste investitie si evolutie,bineinteles a comunitati CG

11. #111 SP
    muama io am lasat 4 ron spaga ... nu trebuia sa las

12. #112 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar
    hai ca a fost frumos dar tot zic ca trebuia sa o intrebam p domnishoara ce stie sa faca pt acei 10% ). sper ca la sf luni sa se stranga si mai multi

@darcangel - cand ajung aksa ma uit

si ceva mic de p forum:

"Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (5 members and 0 guests) level, Dj Mo, GeOKeR, Ionutz83 "

13. #113 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    muama io am lasat 4 ron spaga ... nu trebuia sa las
    De ce chief ? Ca pizza aia a fost super tare. Sosul asisjderea
    Inghetata a fost... IMENSA, doar ca m-am luat dupa nevasta-ta si-am mancat din aceea cu bilutze si chestii acrisoare otravitoare

Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (9 members and 0 guests) MonkY, crisstine, Dj Mo+, Ionutz83, Khan, level, rodarkone*+, trickz, Xtm+

14. #114 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    thread-ul senzatie al intregii comunitati... au crescut vizitatorii de cand ai postat nota de plata

15. #115 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Donely...tricou cu maidencool.

16. #116 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu cand am auzit de chestia asta am inghetat... bine ca l-ai "prins"
    Ah, si iata cum arata o chitanta "serioasa"
    Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dar mica este Scuze ca nu am putut ajunge...promit ca data viitoare sa fiu prezent

17. #117 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am ajuns si eu intr-un final pe la ora 22:30 si am stat pina la finish. faza cu chelneritza a fost intr-adevar de pomina. nu mai calc pe acolo cite zile oi mai avea.

18. #118 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Eu am pierdut Ce am pierdut

19. #119 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nimeni nu se bucura de premiile primite ?
    Eu zic ca a fost ok surpriza... intalnire, good food and drinks... talk about everything... si premii. Nu stiu daca putem mai mult

h0stile, ma bucur ca ai putut ajunge bro ! Fara tine in capul mesei parca lipsea ceva (dar ai vazut ca nu s-a simtit super ospatarita sa traga si ea o masa extra ceva)... Ce sa-i faci, pt. "doar" minim 10%

20. #120 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    A fost distractiv, atmosfera chiar super
    S-a consumat ceva vin in extrema dreapta (coltul xbox live ) si sunt fericit ca am plecat si cu un premiu (Field Commander PSP). Sa ne revedem si data viitoare cat mai multi si cu aceeasi voie buna. Si fara 10% obligatoriu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 180 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 106 ... LastLast