ok, guys... ne vedem la 18:00. ciao
ps: am emoti, nu cunosc pe nimeni in afara de bodo (super om) si dj andrei.asa ca luati-ma usor
ok, guys... ne vedem la 18:00. ciao
ps: am emoti, nu cunosc pe nimeni in afara de bodo (super om) si dj andrei.asa ca luati-ma usor
Ai grija. Mo ataca de obicei copiii iar Grey ii ademeneste cu bomboane cu diverse efecte psihedelice. Cat despre Donely, don't get me started... el e cu alifii
Mai lasati Dzeului "gamingul"... nu va ajunge atata gaming acasa ? Acum macar sa ne vedem si noi, sa stam de vorba, sa dam o fatza reala avatarului...![]()
a fost frumos. pacat ca a trebuit sa plec rapid. si pacat ca nimeni nu a vrut palinca. au mirosit, au aprobat, dar doar io am infruntat lichidul magic. i am the "hero". last action "hero".
Acum a ajuns si fotograful acasa... am plecat pe la 01:30... Imi pare rau ca unii dintre voi ati stat prea timizi pe la mesele "inalte". Data viitoare le unim pe toateSper ca va place localul... Din pacate n-am stat noi bine la partea organizatorica, iar Lips definatelly sucks (in comparatie cu SingStar). Eu unul auzeam aliens dupa atatea tiutiuri... Pana la urma cine a castigat la concursul de Fifa World Cup 2010 ? MrRoby, nu ? La karaoke parca Darkie (grats bro, ai o voce de inger)... si la concursul de Splinter Cell Conviction... Andrei ?
Imediat ce gasesc pe unde se situeaza cardul de memorie in aparat, incerc sa urc si niste poze. Sorry daca nu am fost o "gazda" prea buna, insa eu m-am trotilat repede (dupa 2 tequila si 3 gin-uri deja eram... Robocop)... asa ca n-am avut curaj sa ma avant prea mult printre mese. Anyway, sper ca n-a fost atat de rau... nu ?![]()
Pacat ca am plecat, nici acum nu pot sa dorm si maine la 8:30 sunt la 'lucru'.... Monky, daca ai putea sa ne vedem azi ca sa imi recuperez si eu xbox-ul ar fii perfect, daca nu luni man!? O sa incarc maine pozele !
PS-> Si acuma recunoasteti, eu si cu Darki avem niste voci de inger....Nu-i asa
?
Vrei sa zici "am scapat doar cu o amenda, nu ?"
O sa incerc azi sa ma sui cu Cris in titicar sa ti-l aducem pe undeva. Toti au fugit de el de parca avea o boala incurabila
Si acum poze. Mea culpa, nu ma pricep la fotografii... mai ales cand am ceva la bord
Calup de instantanee - part I
Si cred ca ultimele, ca nu mai vad monitorul...
Mai incolo... momentan incerc sa stabilizez campul gravitational care ma atrage in mod indubitabil
Dar pe scurt, cam astia am fost, plus 4-5 extras: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post339990
Bookmarks