31 iulie cred ca e data perfecta pentru mine
bufet suedez![]()
31 iulie ? baieti, pe 31 iulie e ziua mea si mi'o petrec la cabana![]()
Va astept pe toti cu drag acolo
Am eu de toate, bufet suedez, 360, PS3, proiector, muzica, bautura![]()
Numa sa va vad cum ajunge'ti pana la Sibiu....
Pai, sa ma puneti si pe mine pe lista la Daniel acasa pe 31/07, atunci... Eu pot lua inca doi cu mine in masina, putem deja sa incepem sa ne organizam![]()
cand se hotaraste lumea unde ce si cum.. anuntati aici, intr-un post mare (font), sa vada toata lumea, ca poate venim mai multi (cel putin din constanta).
Inca astept sa-mi spuna si mie "in scris" cum este cu meniul pt. bufet suedez, ca sa-l pot prezenta aici, sa votam daca vrem sau nu. Pt. ca verbal mi-a zis rapid niste chestii... ceea ce nu e prea fair. Daca nu vrea sa dea ceva concret, vom face ca si data trecuta, ce consumam aia platim. Nu se supara nimeni. Oricum rezervarea am facut-o...![]()
A, deci sa inteleg ca data de 31 e batuta in cuie, doar la meniu mai e de discutat, nu?![]()
Unfortunatelly... la tine e o alta problema. Chiar vroiam sa va spun, ca mi-au atras atentia data trecuta. Nu vor sa mai accepte minori decat daca sunt insotiti de "tutore" sau cineva mai in varsta. Si-asa era ingrozit data trecuta de ideea ca daca-l verifica cineva a incurcat-o
So, daca sunteti minori... get your consolist father (or mother) with you![]()
Eu am incercat sa explic ca "pustii beau sucuri si nu fumeaza"... dar au fost cativa care i-au demonstrat imediat contrariul. N-am mai avut ce sa mai comentez. Mi-a spus ca singura modalitate este sa facem private party (adica se inchide complet localul, e rezervat doar pt. noi) insa asta inseamna inchirierea localului (si club). And that's too much...
Am zis ca aduc eu ps3-ul, voi veniti cu jocurile lol ca nu mi-am mai luat nimic in ultima vreme lol (fifa10 de ex. sau alte jocuri care se pot juca in splitscreen)
P.S Mai bine inchiriem tot localul lol ne facem muci si plecam acasa, daca mai nimerim drumu spre casa... lol
Bookmarks