Fifa 10 :X
trebuie sa avem buletinul asupra noastra? daca vreti pot sa aduc si eu microfoane de singstar si 2 controllere in plus pentru PS3.
Ok. Oricum ca sa ajung la Bucuresti trebuia sa vin cu taicamio.![]()
So problem solved!
LE: Este si el consolist insa joaca doar MW2Altceva nu'l atrage....
Si cum isi dau seama daca avem 18 ani? Trebuie sa aratam buletinu' ?Daca stiam imi lasam barba lemmy.
Oricum la mine e Renegade tutorele meu.
nu era o problema pt ca majori sunt destui. dar daca vine controlul te ia la bani marunti si cer acte. si nu e bine
puteam sa iau de suflet 2-3 dar nah la acte nu ies bine![]()
Eu nu-mi mai fac griji deloc... am un feeling ca urmareste ghinionul CG-ul in gasirea unui locsor al nostru. Stiti ca ieri trebuia sa-mi dea un raspuns (si meniu) patronul... Am sunat azi, si am ramas tablou. Mi-a spus ca el nu se mai ocupa, ca a parasit businessul. O sa merg in weekend acolo sa vad daca pot aranja ceva cu noul patron or something... Fir-ar ea sa fie de treaba...
Mda... n-a fost reactia la care ma asteptam lol.Cred ca o sa-l schimb ca nu ma atrageimi placea mai mult avataru' tau care il ai acum da' mi-a fost lene sa dau resize la poza lui Laurentiu lol
Gata sefu' e bine asa ?
P.S Apropo, n-am fost singur...am complotat cu cinevaare 124 la sfarsitul nickului
![]()
Cine? Flemng124? Sau poate heretic124? Hmm, we must investigate...
Scuze de off
Bookmarks