nu sunt cu masina . [n-am carnet , inca] . nu stiu cum sa ajung . poate ne intalnim pe drum . pe undeva pe la chibrit ?
nu sunt cu masina . [n-am carnet , inca] . nu stiu cum sa ajung . poate ne intalnim pe drum . pe undeva pe la chibrit ?
Am ajuns si eu acasa...ce sa zic,a fost foarte tare ca de obicei, felicitari Web pt show'ul facut la singstar(vezi sa nu'ti pierzi verigheta in drum spre casa, sau mai rau, sa n'o largesti), felicitari castigatorilor la toate concursurile, thx CG pt atmosfera si nu in ultimul rand pt premiu![]()
nops66 - Haha , glad you had fun !
Living the dream
Ai grija cu tarabele....astia care vand cabanosi - sunt dubiosi !
El Zorab si comorile gemene !
Acum am ajuns si noi acasa. Deci ma doare burta de atata ras... Ma bucur ca ati apucat sa jucati toate cele... Sper ca v-au placut si premiile. Mancarea super ok ca de obicei... pacat ca bucatarul Ion din cate am inteles de alaltaieri nu mai lucreaza aici. A venit special pt. noi. Insa vedem unde s-a mutat, poate e mai cool dincolo. Daca nu, tot pe-aici ne facem veacul
Revin dupa ce developez pozele... daca nu adorm pe tastatura![]()
Campionul en-titre la cursele cu vaci. (186 puncte)
Nice party! Can't wait for the next one!
Imi dati si mie, va rog, un leu pentru o bere?
Am ajuns si eu acasa.....dupa 5 ore de mers cu trenuintalnirea a fost suuper,abia astept sa vina urmatoarea(de craciun,de revelion)
@renegade data viitoare nu mai ai sansa,las ps3-u si ma antrenez la cursele de vaci lol...
...in asteptarea pozelor(monky saliveaza pe perna)
Super intalnire! Pacat ca a trebuit sa plec mai repede. Data vitoare stau pana la sfarsit![]()
A fost super-mega-uber awesome. Felicitari castigatorilor si multumesc CG pentru organizare si atmosfera, Web nota 10 pentru spectacol. De abia astept urmatoarea intalnire.
P.S: Vad ca angelcrying a ramas cu broscutele in minte lol
P.S.S: MonkY te asteptam cu pozele![]()
Super local, super comunitate, super mancare.. super .. super.. super Webpredator
A fost foarte fain si data viitoare astept un campionat cu vacile
Si multumesc inca odata pentru premiu and for a really really good time![]()
Felicitari ! Ati zapacit vacutele alea de cred ca or sa faca numai lapte praf
N-am avut intalniri decat Sambata... Oricum iar n-au venit 2... Vedeti, de-aia de-acum inainte, cine nu-si achita rezervarea inainte, poate sa stea linistit acasa...
OMG, 5 ore cu trenul ? Nici nu stiam ca vii asa de departe... Sau e tren din ala "anti-personal" ?
Pana la urma am picat... salivand... Scuze, imediat pun pozele...
Asta a fost dementiala man... Sa canti ca o broasca pe diverse tonalitati... Priceless
Vine si ele... ca e vreo cateva sute si trebuie sa mai "cenzurez"
Ma bucur ca v-a placut... de data asta am reusit sa stau si eu pana la sfarsit![]()
Bon, hai ca am reusit sa developez cateva... resized down, ca altfel omoram forumul.
ConsoleGames.ro party pics - batch #1:
Bookmarks