tequilla a fost? nu apa? :buddies:
parca vazusem undeva pe niste flyere reclama cu un shot din partea casei...oricum e super
eu am zis si daca nu facem cu bufet si tot e convenabil :D
tequilla a fost? nu apa? :buddies:
parca vazusem undeva pe niste flyere reclama cu un shot din partea casei...oricum e super
eu am zis si daca nu facem cu bufet si tot e convenabil :D
Da, aveau in reclama un shot din partea casei... insa pt. club, nu pt. restaurant. Iar discount nu aveau cum sa ne dea atata timp cat plateam totul pe loc. Ar fi fost culmea sa ne dea cate o chitanta la fiecare chestie... si cand strangeam de 50 sau 100 RON sa strigam "Bingo" ! De-aia ma gandeam la bufet suedez. Pentru ca ii spuneam din start ca vrem de 50 RON de persoana, si automat ne dadeau un 10% discount. Nu pare mult, dar tot e ceva.
Da, aranjarea nu a fost cea mai stralucita... poate si din cauza meselor inalte, pe care nu stiu cum le-ar fi putut uni. Am zis sa incercam sa nu mai facem masa ca la nunta... dar se pare ca nici asa nu e optim ;)
Poate mai aveti chef si de miscare :) Intrati pe thread-ul iesiri la fotbal ...:)
Va astept maine dimineata la padure, la o ciuruiala :evil:
Locatia a fost chiar ok sper sa ne vedem cat mai curand. Sper sa avem si un PS3 pentru o Fifa :D
Killzone-DM-C"drinking team" by Enthroll
Well, ar trebui sa incepem sa ne gandim cum facem pt. aniversarea pentru 2 ani de CG. Ce spuneti, n-ar fi mai bine sa cerem tot un bufet suedez, cum a fost la localul lui Gyuri ? De data asta insa, in noua locatie (unde avem frumos si o plasma... si poate rezolvam si cu sunetul)... Ma gandesc ca iesim mult mai ok la un 50 RON de persoana cu bufet decat sa stam sa comandam una alta de mancare (si iesim mai scump)...
P.S. Din pacate limita va fi de 35-40 de persoane... intrucat mai mult nu ne permite la Historia...
Se face tombola?
Daca nu se face tombola eu nu mai vin ... mai bine stau acasa si ascult vuvuzela la televizor. *sau pe youtube (pentru cunoscatori)
Bine mai, o sa facem tombola... cine castiga la tombola merge acasa cu Donely... :evil:
Acum serios... va surade ideea de bufet suedez, sau facem ca data trecuta... comandam/platim ?
putem sa facem un poll - si sa aplicam principiile democratice.
eu as vota pentru individual - chiar nu-mi pasa ce mananc/beau - eu vin pentru atmosfera (pardon ... tombola)
Optiunile pentru vot:
- Tombola clasica
- Tombola cu premii mari
- Tombola cu premii imense
- Tombola unde castigatorul primeste actiuni la fondul ConsoleGames S.A.
- Tombola unde castiga Trickz tot
- Tombola unde castiga Darkie tot
- Tombola unde se imbata Dj_Andrei si nu castiga nimic
Si cam atat am vrea :))
Poll ul era pentru mancare - dar daca voi va ganditi numa la tombole ........
Eu comand, MonkY plateste. Sunt pentru :neener:
Cel mai simplu e sa-si plateasca fiecare ce comanda, pe loc. Sa nu mai avem situatii diverse.
Individual here :)