Foarte frumos.
Foarte frumos.
intodeauna mi-am dorit sa particip si eu la asa ceva :D
poate data viitoare o sa fiu mai pe faza :)
oricum nota 10 pt poze.
Se anunta ceva pregatiri pentru intalnirea aniversara? As vrea si eu sa particip ca n-am mai fost de mult :)
Ce legătură are asta cu threadul dedicat �nt�lnirilor?
Donez un card cadou/voucher pe emag in valoare de 50 de lei. E valabil doar pentru comenzi mai mari de 1500 ron.
Buuuun, inainte de "curatenia" fortata de toamna/ iarna - moment in care au disparut o sumedenie de post-uri - MonkY postase ceva despre o intalnire undeva prin decembrie, parca doua saptamani inainte de Craciun. Eu vreau.
Me wants too, long time no see u guys :)
Eu nu am fost niciodata, dar mi-ar placea sa vin :D
Si pe mine ma tenteaza un drum spre marele oras pt. o intalnire cu consolistii.:dance:
Eu in 18 decembrie am avion direct in Bucuresti...deci daca se intampla sa fie pe atunci poate vin direct la intalnire si dupaia ma ia Dudel acasa %% :P:))
Sorry, m-am luat cu treburi "lumesti" la server, si-am uitat... o sa sun la "La Historia" sa vedem daca mai exista si se mai pot tine intalniri acolo... daca nu, oriunde se poate manca/bea in liniste si pace (gen Excalibur)...
Can't wait! :)
Donez un voucher de 10% discount pe Mens & Womens Designer Trainers: Cheap Adidas, Nike, Puma, Lacoste, Reebok
Scuze ca a durat atat, doar acum am reusit sa recuperez datele de pe camera. Asta s-a intamplat la ultima intalnire dupa ce-au plecat copii acasa:
http://www.youtube.com/watch?v=nzYof5GjhQ8
:DDDDDDDDDDDDDD
Pacat ca sunt prea mic (am doar 14 ani) de 2 ani imi doresc sa vin si eu :(
So guys cand se preconizeaza ca ne intalnim si noi asa ca baietii? :))
Poate inainte de sarbatori pe 15-18?
Ma autoinvit de pe acum.MonkY se anunta ceva?
ThX!
LE: Chiar imi doresc sa va intalnesc pe unii dintre voi!
Mai pe scurt pe toti >:D<
Mi-e dor de niste oameni normali. Hai mai repede cu intalnirea!
Well, am reusit in sfarsit sa prind pe cineva de la "La Historia"... si a ramas sa trec maine seara pe-acolo pentru a discuta cu sefa, cu bucatarul/bucatareasa, si pentru a achita un avans... In principiu pe data de 17 Decembrie (cu o saptamana inainte de Craciun) inca nu au nimic in program... asa ca trebuie sa ne grabim sa rezervam (de aceea si vor avans, sa fie siguri ca nu renuntam).
Deci, ce ziceti? Merg sa discut tot asa, pentru un meniu bufet suedez, care sa se incadreze in 50-60 RON si sa ramana bauturile sa si le achite fiecare? Sau vreti sa vorbesc pt. un meniu sa includa si bauturi (personal n-as vrea asa ceva... daca la mancare gasim noi ceva bun pt. fiecare, la bauturi chiar nu putem estima... unii beau doar apa plata sau suc... n-ar fi fair sa li se puna in pachet si bere sau vin, de exp.).
O sa listez cateva din meniurile avute pana acum... Sa ziceti daca va face ceva cu ochiul :)
Meniu La Historia (bufet suedez) - 55 RON - 4 Septembrie 2010
Salata Napoleon (contine piept de pui la tigaie, cartofi prajiti, varza, castraveti, maioneza, usturoi)
Rosii cu pasta de branza
Oua umplute
Cascaval, masline, salam de Sibiu, chiftelute, icre
Carnati oltenesti
Sote de ciuperci
Sote de legume
Batoane de cascaval
Salata varza asortata
Ceafa de porc/file de porc
Meniu La Historia: 60 RON - 18 Decembrie 2010
Salata Napoleon (contine piept de pui la tigaie, cartofi prajiti, varza, castraveti, maioneza, usturoi)
Rosii cu branza Liptauer
Rulou de sunca, cu salata de cruditati
Cascaval, masline, salam de Sibiu
Chiftelute
Tartine cu icre (tapas)
Tartine cu peste (tapas)
Floricele de carnati oltenesti
Sote de ciuperci
Salata de varza asortata
Ficatei in bacon
Minisnitele de pui
Minisnitele de porc
Meniu La Historia: 50 RON - 1 Mai 2011
Ceafa porc la gratar, piept porc la gratar.
Mici vita/oaie , porc/vita.
Ciocanele/pulpa pui la gratar
Carnaciori picanti
Pastrama oaie/berbecut.
Cartofi prajiti
Ciuperci la gratar
Legume la gratar
Salata asortata (rosii,castraveti,ardei gras,ceapa,telemea)
Salata de varza alba/rosie cu marar.
Paine/chifle/minibagheta
Eu oricum deja incep sa fac lista cu cei care vor veni, pentru ca probabil cu o saptamana inainte trebuie sa spunem exact cate persoane vom fi. Si ca sa nu mai stam sa "taiem bilete la intrare", vom face cu plata prin banca sau paypal. Sper ca e ok si pentru voi. So, let's start the list (va rog sa va treceti pe lista doar daca sunteti 100% ca puteti veni):
1. MonkY
2. Crisstine