Bravos - ... foarte frumos.
Bravos - ... foarte frumos.
Sunt alaturi de voi cu ganduri bune - :)
pe cand o noua intalnire...?
In ultimii 3 ani am avut intalnire CG inainte de Craciun... si de fiecare data a trebuit sa le spun bunicilor (care stau la tara) ca nu pot veni. Anul acesta am decis ca nu mai pot sa-i refuz, si voi merge la bunicii mei (care sunt atat de batrani incat Dzeu stie cand o sa-i mai prind)... Prin urmare, eu nu pot organiza nimic anul acesta. Daca doreste cineva sa preia "fraiele" unei organizari... voi ajuta cu tot ce pot.
Desi eu nu pot ajunge si nu pot organiza nimic... am fost contactat de catre Dark Wadder, care s-a oferit sa se ocupe de o intalnire forumistica. Mai exact, pentru Duminica, 16.12.2012, ora 16:00, este disponibila locatia din Pipera (care este la 2 pasi de metrou) a celor de la Presto Pizza. Am inteles ca sunt aproximativ 60 de locuri disponibile, la etaj. Singurul impediment este ca pentru bauturi si pizza, trebuie sa coborati la parter pentru a comanda. Locatia este disponibila pana la ora 24:00 si din cate am inteles sunt 3 TV-uri pe care va puteti monta consolele.
Mai mult, cei de la Presto Pizza au spus ca nu este necesara nicio suma in avans... doar sa se faca un pic de consumatie. Dark Wadder a spus ca pregateste o mica surpriza pentru cei care vor veni (si pentru CG). Il voi lasa pe el sa va dea mai multe detalii (si daca are si ceva imagini si o harta cu locatia, intrucat eu nu am gasit pe site-ul lor).
Singura conditie... sa se anunte cel putin 10 consolisti... Stiu ca este din scurt, dar nu se stie niciodata. Mai ales ca din cate am inteles e bere ieftina si buna (4 RON or so), iar pizza de la Presto e chiar super OK (personal cred ca am comandat de zeci de ori de la ei).
Prin urmare, doritorii sunt rugati sa posteze aici. Deja ma simt aiurea ca nu pot veni... dar asta nu este un motiv ca voi sa nu va intalniti si sa o faceti lata (sau cum e la moda, sa faceti "show"). Neaparat sa faceti poze! :)
I'm in :) e super aproape de mine, am absentat de la prea multe intalniri, pe asta nu pot s-o ratez :).
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 13-12-2012 at 09:26 AM ----------
E fix vis-a-vis de la metroul de la pipera. Are o singura iesire statia de metrou si se vede imediat :).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lista este:
Dark Wadder
AndRewqp
In rest. Am xbox 360 slim + manete pe care le pot aduce. Daca vreti un campionat ad-hoc de Fifa, MK sau Tekken - sa aduceti jocul dorit. Nu am din pacate lips.
PS3 nu am acum, dar daca doreste sa aduca cineva...
Situatia financiara a CG e dificila, asadar voi scoate la licitatie cu strigare jocuri si alte accesorii la preturi f. mici de start. Urmariti thread-ul ptr. mai multe informatii astazi si maine. Din suma obtinuta 50% va fi depus in contul CG. Daca mai sunt persoane care doresc sa aduca produse ce vor fi licitate - contactati-ma prin pm.
As fi venit si eu dar duminica am lectile de chitara si seara merg la un bal...damn it
Vin si eu, pot sa aduc un PS3 cu 2 manete si Fifa 13( mai am si UFC 3 daca sunt fani), conditia ar fi sa ma ia cineva cu masina din prel ghencea si sa ma duca si inapoi... taxi-ul imi ia mult pana in pipera si n-as vrea sa ma plimb cu ps3-ul prin metrou....
locatia e la 30 de secunde de statia de metrou pipera. cred ca e de luat in calcul venitul cu acest mijloc de transport. locuri de parcare sunt multe in zona duminica dupa-amiaza.
La licitatie vor fi scoase jocuri la preturi ridicol de mici. Licitatia fiecarui joc din poza va incepe la 10 ron. Si nu vor fi doar acestea... In curand alte pozne.
Si eu ma inscriu pe lista
nu vor fi doar jocuri de xbox 360. asa ca ramaneti pe receptie...
update # 2
Lista este:
Dark Wadder
AndRewqp
tray
Deci... sa inteleg ca nu va strangeti macar 10 consolisti? Pacat...
Pacat. De ce nu o petrecere cand te intorci de la rude, chiar si dupa revelion, intrun weekend.
Si era o idee sa faci pe langa banii aferenti inca 20 ron care alaturi cu jocurile din licitatia lui dark wadder se strangeau pt server.
Ma incearca un sentiment... Totusi urc sus al doilea kalup de produse ce ar fi la licitatia de maine. Pretul de start ptr fiecare - 10 ron.
licitatia se tine aici ?sau faci thread separat ?
licitatia se tine live la intalnirea de maine daca are loc...