Originally Posted by
Taw
Mane, repet, eu cand a fost cu firma au fost 4 runde (20 x 3 + 12 = 72 minute), dar noi am stat acolo aproape 3 ore.Sa inteleg ca EA-ul nu a avut bani decat de o runda, dupE care v-a trimis acasa?>:)>:)
E ceva gen sa mai schimbi atmosfera.Joci 20min, te relaxezi apoi pe fotoliile alea, mananci, bei, iar joci...
Sau poate unde ati fost voi nu vi s-a asigurat camera aceea amenajata cu fotolii, care arata exact ca un bar.
Practic e o iesire obisnuita, presarata cu momente de laserzone pentru cine vrea.Eu sunt de parere ca mai rpd se leaga o prietenie intr-un joc (de orice fel) decat stand si discutand.Am fost la 4 intalniri, niciodata nu am legat prietenii noi fata de cei pe care ii stiam deja ca sunt super de treaba de pe forum sau de pe XBL.Poate sunt eu mai anti-social, dar asta e adevarul.
Nici nu ma vad spunand: vai ce de treaba a fost baiatu ala langa care am stat la masa (ce gay suna! :D), dar am ramas tovaras cu toti baietii de la COD4.Intotdeauna o prietenie se leaga FACAND ceva (sport, jocuri, etc) decat daca stai la masa si vorbesti.
Oricum repet, poate se va organiza pe viitor si una de Laser zone.:)