Trebuie sa ajungi la o anumita misiune ca sa poti trece pe South Island. Si au am stat si am activat toate turnurile si am eliberat outpost-urile si apoi m-am apucat serios de story.
Printable View
Trebuie sa ajungi la o anumita misiune ca sa poti trece pe South Island. Si au am stat si am activat toate turnurile si am eliberat outpost-urile si apoi m-am apucat serios de story.
Guys, sa iau jocul pe Xbox sau pe PS3? Sunt ceva probleme la una dintre versiuni? As merge pe Xbox pentru ca il pot instala.
L-am comandat pana la urma pe Xbox. Nici pe net n-am gasit mari diferente, si asa macar il pot instala pe HDD.
Merge terminat story-ul ca apoi sa eliberez toate outposts, cautat letters si etc? :)
Recomand sa le faci in acelasi timp, dupa ce finalizezi story-ul s-ar putea ca exploratul sa-si piarda putin din farmec. Eu am eliberat toate outposts si am gasit toate collectibles, am facut toate misiunile secundare inainte sa termin story-ul principal.
Da, dar iti recomand sincer sa le faci in timp cel savurezi. E pacat sa lasi la sfarsit. Pe mine nu ma prea mai atrage un joc dupa ce-i termin povestea, chiar daca mai am multe lucruri de facut.
Exact la ce ziceti voi ma gandeam si eu. Ma apuc de outposts si relics, letters si toate celelalte questuri :D
Eu am eliberat posturi, letters, misiuni secundare si pe urma storyul, o sa te bustezi un pic mai ales cu armele si upgrade-urile in felul asta, cel putin asa mi s-a parut mie.
Un joc extraordinar, printre preferetele mele.
Update Version 1.05 for Far Cry 3 was released on March 6, 2013. The multiplayer and single-player patch is available for the Xbox 360, PlayStation 3 and PC. The patch adds a Master difficulty setting, resets Outposts and adds several Multiplayer map options. The latest patch id based on "community feedback gathered by the Far Cry 3 team," according to Ubisoft's press release. The patch provides "more reasons to re-visit Rook Islands, to improve skills with tougher challenges, and to re-discover the Far Cry 3 world."
Cum adica resets outposts? Pentru singleplayer?
Da, dar chestia e optionala, trebuie tu sa le dai reset, in caz ca ai chef sa le faci iar.
Perfect, mai aveam 2 trofee pe care nu le puteam realiza din cauza lipsei inamicilor pe harta. :D
A existat un feedback continuu de la jucatorii de Far Cry 3 sa ofere o optiune prin care se pot reseta outposturile, astfel numai exista missable trophies. Frumos din partea celor de la Ubisoft ca mai arunca si un ochi la ce zic oamenii.
Stiu ca putin dintre voi au varianta de PC. L-am cumparat si eu pe uplay, cand incerc sa intru in joc imi ramane blocat exact la loading. Din cate am citit e din cauza ca, l-am instalat in alt directory.
L-am dezinstalat si cum uplay e foare misto, a trebuit sa il re-downloadez. Dupa alte 3 ore asteptate, m-am pus sa-l instalez si a inceput sa imi apara o erroare. N-am reusit nici cum sa fac sa trec de acea erroare, asa ca am apelat sa il downloadez din "alta parte". Toate bune si frumoase dar, ma lovesc iara de prima problema. Daca sunt offline, imi intra in joc dar cand incerc sa intru in joc cand sunt online imi ramne blocat la loading.
Toate update-urile sunt la zi.
Ce logica mai e si aceasta? Daca il cumperi nu iti merge, daca nu il cumperi n-ai probleme cu el....?
Far Cry 3 Loading Screen Problem - YouTube
gotta love pc gaming :evil:
Concept art by Bianca Draghici