Havel e foarte usor, recomand sa scoti toata armura de pe tine pentru mobilitate. Eventual pastreaza doar scutul.
Havel e foarte usor, recomand sa scoti toata armura de pe tine pentru mobilitate. Eventual pastreaza doar scutul.
Nici scutul, ia-ti un dagger, eventual daca ai inelul care-ti da + la backstab, cand il vezi ca ridica maciuca, roll, pe la spate (wink), repeta de 3 ori![]()
Personajul este un Pyro si nu am dagger. Folosesc un spear +1 / Axe cu Heater shield. Inca nu m-am hotarat daca o sa am un strenght build sau dexterity, deocamdata am 16 (str) -15(dex). Azi incerc inca o data sa curmez viata celor doi (Dark Knight si Havel), cat si a bossului Taurus.
GATA! Am terminat Dark Souls Prepare to Die edition, lupta cu dragonul Kalameet fiind cea mai epica ever. All hail to me, the casual gamer who could. Let the rain-dance begin:
AM reinceput sa joc Dark Souls si m-am gandit sa-mi fac builduri mai tematice, ca pana acum faceam un fel de ghiveci, o armuta din 5 bucati diferite, si ditamai sabia si pyro, etc.
Asa ca am inceput un caracter pur intelect, deci ma bazez pe speluri si seturi de armuri usoare.
Daca aveti nsite sfaturi, sunt binevenite![]()
Din pacate acest video a fost dat jos de pe youtube din motive de copyright, dar mie mi se pare WOW:
https://www.facebook.com/ThePruld/vi...01112740170839
REMASTERED - DARK SOULS REMASTERED | ダークソウル リマスター
click dreapta>translate to english
![]()
N-aş strâmba din nas nici la un remaster la Demon's Souls. Cred că s-ar vinde în draci, chit că-i exclusiv.
Nu stiu ce sa zic, eu am incercat sa rejoc Ds2(ps4), dupa ce am jucat Bloodborne si Ds3 si mi se pare mult prea slow&laggy.
Eu zic sa ii dai o sansa la primul Dark Souls. DS 2 nu e facut de acelasi tip care s-a ocupat de celelalte 2 si de Bloodborne si e putin mai diferit. Intradevar nu e la fel de fast paced ca Bloodborne sau DS3, dar dupa parerea mea e cel mai bun titlu Souls.
Bookmarks