Dark Souls - Console Club - Page 25

Printable View

Page 25 of 44 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Sunt la inceput cu jocu,nu cunosc inca asa bine jocu...ce inseamna NPC?Daca esti amabil sa-mi zici si de care padure zici?in padurea unde te bati cu demonu boss e un fluture ceva de genu:D,la padurea aia te referi?daca sti un video te rog posteazal.

---------- Post added 24-10-2011 at 01:19 PM ----------

Quote:

Originally Posted by Sese View Post
Sunt la inceput cu jocu,nu cunosc inca asa bine jocu...ce inseamna NPC?Daca esti amabil sa-mi zici si de care padure zici?in padurea unde te bati cu demonu boss e un fluture ceva de genu:D,la padurea aia te referi?daca sti un video te rog posteazal.

Si inca ceva licori de viata de unde pot cumpara am doar 5:( nu pot inainta asa mult cu 5 licori

---------- Post added 24-10-2011 at 01:25 PM ----------

Quote:

Originally Posted by Sese \"View

---------- Post added 24-10-2011 at 01:19 PM ----------

Si inca ceva licori de viata de unde pot cumpara am doar 5:( nu pot inainta asa mult cu 5 licori

AM gasit un video..faza e ca la mine este inchisa poarta...din padure ce trebuie sa fac sa o deschid?
http://www.youtube.com/watch?v=cjHG-cuBakg
  • 24-10-2011, 16:19
    angellicus
    Cumpara de la blacksmith de acolo seal-ul acela care costa 20k suflete. Cu ala deschizi usa si farmezi cele 4 npcs. Crede-ma merita! Este un spot f f bun de farmat, desi nu este tocmai corect. Ca idee, este considerat cel mai bun spot de farming din joc.

1. Potiuni - ca sa ai mai multe ai nevoie de 2 humanity. Cu prima devii human din nou si apoi dai kindle la flame. O sa iti creasca cu 5 numarul de potiuni.
    2. Poti face potiunile mai bune folosind firekeeper souls. Cand ai unul te duci la Firekeeper si dai reinforce. La Firelink Shrine, firekeeper-ul este chiar langa foc cu cobori scarile, la tipa in cusca care nu vorbeste cu tine.
    3. NPC - non-playing character.
    4. Da, in padurea aceea este o usa care straluceste. Pe aceea trebuie sa o deschizi si este cam la inceputul zonei.
  • 24-10-2011, 17:04
    Sese
    Salut Angellicus ms pentru informatii:) apropo ce zona e jocu tau?eu am zona 2...daca ai si tu zona 2 baga ma te rog in lista psn sese00789.As avea nevoie de putin ajutor la un boss:D ms anticipat
    Dark Souls - Boss - Great Grey Wolf Sif e prea rezistent pt caracteru meu..:(
  • 24-10-2011, 22:13
    MCV1
    E un singur lucru care ma nemultumeste la acest joc.E prea usor(pentru un jucator de demons souls).Adica eu bat pe bossi(mai am putin si ajung in Anor Londo) cu un divine rapier de level 1,ce mama dracu :D
  • 24-10-2011, 22:22
    kobayashi
    Ce prostie e online-ul in jocul asta,ca idee e genial cu sistemul de covenanturi,dar in practica e complet stricat. Te chinui 1 ora 2 sa astepti sa fi sumonat,si atunci cand esti chemat te baga cu dinastia de nu stiu ce level ca iti dau una si esti mort,sau ai lag si cand crezi ca il ai in fata el defapt e in spatele tau si iti da backstab..dupa care iar asteapta 1 ora sa fi sumonat:sucks:.Am intrat in forest covenant ca sa iau itemurile si mi-a trebuit vreo 2-3 seri sa termin cu el.Nu m-ar fi deranjat asa mult online-ul la jocul asta daca nu te obliga sa-l joci,ca sa detii toate itemurile si vrajile din joc:(
    E cam aiurea zic eu,decat o treaba facuta pe jumatate mai bine deloc.
    Partea de multiplayer e singura mea nemultumire la jocul asta,nu stiu de ce s-au ***** pe ei la sfarsit,au facut un SP genial si unic,iar online-ul puteau sa-l lase cum era si in Demons Souls ca ar fi fost mult mai bine.O well...sper ca la urmatorul joc sa le iasa si partea asta.
  • 24-10-2011, 23:11
    angellicus
    Eu am luat varianta de xbox si am doar caracterul de sl 70. Legat de lup, daca ai vraji poti sa il omori relativ usor. Cu sorcerer arrows de lvl mai mic ca trebuie stat la distanta sau daca esti melee stai chiar sub el si loveste de acolo. Cu sabia da de cele mai multe ori in fata si maj loviturilor nu te ating. Tine scutul sus cand face leap sa nu te doboare. Cand face sweep cu sabia poti face lateral roll ca nu te loveste. Asta ca sa nu stai sa faci defense la toate loviturile.
  • 25-10-2011, 12:10
    Enthroll
    I feel you Koba, duminica am stat 2 ore sa invadez 2 oameni (Darkmoon covenant): pe unul l-am batut (long fight :D) iar altul a fugit rapid la boss dupa ce m-a vazut. Si e nevoie mare de urechi pt covenant.
    Also: in ascest covenant nu am reusit sa invadez decat in Anor Londo.

Sper sa rezolve cumva intr-un patch ca e mare pacat.
  • 25-10-2011, 12:28
    kobayashi
    Enthroll vezi ca urechi dinalea mi se pare ca poti sa farmezi in "painted world of Aramis" de la ciorile alea cu corp de om,pica f rar dar merita incercat decat sa te chinui cu invadari 1/ora:|
  • 31-10-2011, 11:39
    Witchalok
    Nu mai joaca nimeni? :)

Eu incerc sa mai joc cate o ora dupa niste meciuri in BF3.

Am incercat sa fac un sorceror. Cam plictisitor, e prea overpowered la inceput. Vraja aia e one hit kill si ai 30.

Am incercat si un STR character. Am ajuns cu el pana la gaping dragon. Atacurile incete insa nu prea ma "coafeaza".

Am si un Cleric care pana acum e cel mai distractiv. Am reusit sa fac si ceva co-op. Stai cam 5-10 minute insa pentru un summon, sper sa vina patch-ul ala mai repede.
    Momentan sunt level 22, trebuie sa ajung la 30 pentru ca mai am nevoie de 8 puncte in faith ca sa intru in Sun covenant. Divine Claymore (doar +1 momentan) + full Elite Knight Set (cu Havel's Ring sunt sub 50%). Merge de minune.
    Nu stiu insa pe ce arma sa merg. Claymore-ul e un monstru de arma, R2-ul ala e devastator, are super range (asa am reusit sa-l omor pe Havel, stai aproape de el, cand duce arma in spate pentru un hit te dai si tu inapoi, retaliezi cu un R2).
    Dar as vrea totusi ceva mai rapid. Ma gandeam dual claws doar pentru factorul "cool" :). Dar trebuie sa intru in forest covenant.
    Sau un Divine Great Schythe. Un Murakumo? (cere 28 str din pacate dar cica e surprinzator de rapid).
  • Page 25 of 44 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast