Quote:
Originally Posted by
DanTe23
Restart game sau omoara-l
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Trebuie sa fie si alta solutie...cineva mi a zis ca trebuie sa ma duc la tipu ala din turn unde suna niste clopote(dupa ce bat boss vulturu ala)urc in turn trag de o manivela dupa suna clopotu...cand cobor jos apare un om...cica la ala pot sa cumpar o chestie dar costa 48000 fr suflete:https://www.consolegames.ro/forum/cpstyles/cg/buttons/viewpost.gif\" alt=\"View Post\" />
@razorel: Lighting spear intr-adevar nu mi se pare nici mie tare grozava. Dar un lighting Iaito +5 face parca 242 physical si 246 lighting damage.
Daca il faceam divine era 147 physical 182 magic. Deci 488 damage lighting vs 329 divine. Ar trebui sa bag o groaza de puncte in faith sa egalez lighting.
Uita-te aici:
Iaito Sword - Dark Souls Wikidot Wiki
From au dat-o in bara rau de tot cu stat scaling. Au "recunoscut" asta oarecum daca citesti patch notes, in urmatorul patch cica le-ar rebalansa. Dar o sa cred cand o sa vad cu ochii mei. Si cine stie cand o sa apara.
@sese: foloseste trucul cu NPC-urile din padure si fermeaza. La 6.000 souls pe run, si cam 2 min pe run, mai mult de jumatate de ora n-ar trebui sa-ti ia.
Zi mersi ca au bagat macar optiunea de absolv sins.
Oricum vezi ca te costa soul level x 2000, asa ca mai bine face cat mai repede decat sa mai astepti.