Dark Souls is this Generation's Best 8-bit Game from 1UP.com
foarte interesant articolul si in unele locuri chiar are dreptate. Seria "Souls" ar avea cateva chestii in comun cu jocurile 8 bit old school.
Printable View
Dark Souls is this Generation's Best 8-bit Game from 1UP.com
foarte interesant articolul si in unele locuri chiar are dreptate. Seria "Souls" ar avea cateva chestii in comun cu jocurile 8 bit old school.
Pe mine m-au convins 2 prieteni sa-l cumpar, dar mi-e frica al dracului sa il bag in consola..... :-S:-S
Pt mine Dark Souls e singurul joc caruia i-am acordat mai mult de un playthrough(merita) deoarece nu joc nici un joc mai mult de o singura data nefiind trophy addict ale alea ..dar jocul asta si ma repet cand spun asta CHIAR merita!
chiar nu stiu ce sa zic :-?. Mie parca mi se pare Dark Souls un pic mai dificil decat Demon's Souls. Primul din serie cei drept l-am platinat (am peste 200 de ore de joc :x) in timp ce Dark Souls l-am butonat numa vreo 20 de ore din pacate (a naibii facultate). La vara sigur o sa il devorez si o sa incerc sa il platinez si pe asta (desi sunt genul de om care sa ma doara undeva de trofee), din singurul motiv ca oricum o sa am cel putin 200+ de ore de joc numai explorand si facand cat mai multe chestii.
Pentru mine, cele doua RPG-uri a baietilor de la From Software mi s-au parut ca fiind demne de titluri Game of the Year (la foarte multe categorii). Si din fericire developerii au anuntat ca nu au de gand sa renunte asa usor la seria "Souls". Deci cu alte cuvinte sa ne asteptam la inca cateva RPG-uri exceptionale in viitor.
Vine pe PC in august whaaaa
http://goo.gl/ZJUPT
Prima oara a fost comfirmat intr-o revista germana PC action magazine.
Acesta este trailer-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=gC6uuuxI1Yc
cateva informati ce va oferi aceasta versiune:
Quote:
New Bosses - Including Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
PVP Online Matchmaking System - Quick matching for co-op or PVP
New Areas – Including Oolacile Tomb, Old Ruins and more
New Enemies – Including Abyss Guard, Chained Prisoner and more
New NPCs – Including Hawkeye Gough and more
New Weapons and Armor – Equip some from the new bosses, enemies, and NPCs
Deasemenea din cate am inteles versiunea de PC va fi si mai grea decat cea pe console.Quote:
Dark Souls: Prepare to Die Edition will include an untold chapter in the world of Lordran where the player must stop the spread of darkness at all costs by facing and defeating the Dark Knight Artorias.
Highly doubt it. Si asa, cu dificultatea standard prevad o cere mare pentru trainere DS.Quote:
Deasemenea din cate am inteles versiunea de PC va fi si mai grea decat cea pe console
Fanii Dark Souls PS3 si x360 au inceput o petitie in care cer ca noutatile din versiunea de PC sa fie lansate sub forma de DLC pentru versiunile de console: https://www.change.org/petitions/nam...-s-dlc-please#
cel mai bine la faza cu DLC-urile. Nu vreau sa cumpar jocul si pt PC din doua motive: 1. Il am deja pt PS3
2.Mi se pare mult mai comod sa il joc de pe consola
Asa ca hai sa semnam si noi petitia aia ca sa fie de nu stiu cate ori mai multe decat au fost pt PC. Acolo nu stiu ce afacere o sa faca...au strans 80,000 de semnaturi dintre care garantez ca doar jumate o sa cumpere jocul. Deci profit nu stiu cat de mare o sa faca... stiu ca pentru Xbox s-au vandut o suta si ceva de mii, in timp ce pentru PS3 s-au vandut peste un milion de exemplare. Alea da vanzari... nu 50,000.
Eu refuz din principiu să semnez petiţia pentru DLC-ul pe console. Nu mi se pare normal să cerşesc ceva ce ni se cuvine de drept. Aş da cu dragă inimă 15-20 de dolari sau c�t ar fi DLC-ul pentru PS3, dar refuz categoric să cumpăr din nou jocul doar pentru că ei vor să ne forţeze m�na şi să ne mulgă de bani.
Cumpăr jocurile, filmele, albumele cu muzică şi cărţile care �mi plac, pentru a-i sprijini şi a le mulţumi celor care le-au creat, dar cu aşa ceva nu sunt de acord. Dacă lucrurile răm�n aşa şi conţinutul suplimentar va răm�ne exclusiv pentru PC, vor fi probabil mulţi care vor cumpăra din nou jocul, dar sunt convins că vor fi şi mai mulţi care �l vor pirata din acelaşi motiv. Nici de la Activision nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva.
News: Dark Souls on consoles getting Artorias of the Abyss expansion - ComputerAndVideoGames.com
Quote:
Titled Artorias of the Abyss, the downloadable expansion will be available through Xbox Live for 1200 Microsoft Points (�10.28) and the PSN for $14.99, sometime this winter.
The DLC will include new areas, new bosses and standard enemy types to mercilessly kill you, plus fresh NPC faces, additional armour and weapons.
Excelent !! :D I'm ok si cu "sometime this winter". Dark is the season, they say :)
Eu sper sa bage arme unice care sa fie demne de aceasta categorie. Este singurul lucru care i lipseste comparativ cu demons souls?
La ce arme unice te gandesti? Eu nu am jucat Demon Souls ,deci nu stiu despre ce vorbesti
Un trailer nou scurt:
http://www.youtube.com/watch?v=jVKfAW1dEbs
Si deasemenea: Dark Souls: Prepare To Die Edition on Steam XD
Nu-l gasesc nicaieri prin apropiere de vanzare. Ceva idei? :-/ La noi in magazine gen Altex l-ati vazut?
PS: gata l-am gasit intr-un magazin din Timisoara.
---------- Post added 05-07-2012 at 05:35 PM ----------
Nu mai pot da edit...
Ce clasa recomandati pentru un master noob intr-ale seriei Souls? As merge pe un personaj mai agil care sa fie capabil sa foloseasca sabii sau alte arme....Nu stiu daca un "tank" ar fi cea mai potrivita alegere in jocul asta.
Pt sp e ok magia. Tre sa iei in calcul si varianta coop si pvp de care o sa te lovesti la un moment dat si unde e mai k o clasa bazata pe enduranta si vitalitate.