Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 83 of 502 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 10030

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #1641 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    �n Media Galaxy au c�teva oferte foarte bune la titlurile de PC, am luat Spore Galaxy Edition cu 29,9 ron!

Mai aveau c�teva ediții de colecție interesante (Alone in the dark, Warhammer Online, etc) la același preț, �nsă nu am PC și am preferat să le las pe raft pentru alți norocoși
    DOH

2. #1642 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    E parca nu-l stii pe digei reini, e in stare sa te intrebe si la ce ora ai postat for an extra exp.

3. #1643 SP
    Senior Member Walkman's Avatar

4. #1644 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Vanquish din nou la pretul de �28.99 pe Zavvi:

Vanquish (with Lenticular Sleeve) PS3 | Zavvi.com
    Vanquish (with Lenticular Sleeve) Xbox 360 | Zavvi.com
    Attached Images Attached Images 620x180-z-wk42-wn-pricecrashv2.jpg

5. #1645 SP
    Member Aliosa's Avatar

6. #1646 SP
    Senior Member consol3's Avatar

7. #1647 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

8. #1648 SP

9. #1649 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Pe hut se mai poate adauga un cod de reducere, astfel pretul devine 26.94 + 0.99

Walkers Rainy Days

make an account, you can use any email.
    Fill in details and agree to add more details, fill them in too and you get 2 points.
    Use the 2 points to buy a reward such as a zavvi or thehut 10% code, code is instant and on screen.

10. #1650 SP
    naz
    Transportul este 0.99� ?

11. #1651 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Transportul este 0.99� ?
    da.

12. #1652 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Insa aveti grija ca la 0.99 e shipping standard, nu signed for. Adicatalea, daca se pierde... aleluia. Also, thehut are prostul obicei de a avea un delay la jocuri cateodata, de neimaginat. Vorba lui Grey, la unele titluri mai repede ajung din Asia

13. #1653 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Insa aveti grija ca la 0.99 e shipping standard, nu signed for. Adicatalea, daca se pierde... aleluia.
    Daca jocul nu ajunge dupa 30 de zile de la trimitere poti sa ceri replacement sau refund. Mi s-a intamplat mie acum ceva vreme si mi-au dat banii inapoi.

14. #1654 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Daca jocul nu ajunge dupa 30 de zile de la trimitere poti sa ceri replacement sau refund. Mi s-a intamplat mie acum ceva vreme si mi-au dat banii inapoi.
    Iti dai seama ce palpitant e... nu ? Sa cumperi un joc de-abia lansat... si sa ajungi sa te "bucuri" ca ti-ai primit banii inapoi dupa 30 de zile...

15. #1655 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

16. #1656 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

17. #1657 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    nu e deloc un pret bun: e 29,9 ron la media galaxy si altex la reduceri [disc..nu download on steam]
    un joc are pretul bun de 17euro/lire daca e deabia aparut ..dupa cateva luni pe piata fiecare joc prinde pretul asta pe zavvi/shopto

18. #1658 SP
    Member Bugghy's Avatar

19. #1659 SP
    Member RobertDinu's Avatar

Astea se pot lua prin mine la 125 ron , daca doreste cineva. Spor

20. #1660 SP
    naz
    Poti aduce si pentru Xbox 360 la 125 ron ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 502 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... LastLast