Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 146 of 502 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 246 ... LastLast
Results 2,901 to 2,920 of 10030

Thread: Jocuri cu preturi bune

1. #2901 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La mine jocurile sosesc de obicei intre 3 si 5 zile. Acum depinde de unde pleaca jocul.

LE: Ai comandat zilele asta la reducere si ai despatch-ul diseara?

2. #2902 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu aveam despatch pe 28, am comandat imediat ce a postat Aliosa . Si tot nu s-a miscat nimic.

3. #2903 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am facut acum comanda si de la TheHut unde imi zice ca se face despatch-ul in 3 zile. Acum astept sa vad care trimit primii ca sa anulez apoi in partea celalalta.

4. #2904 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Au acelasi stoc si s-ar putea sa te risti. Daca intra in awaiting dispatch nu mai poti anula comanda.
    Rugati-va sa le expedieze din UK, ca sa ajunga vineri sau lunea viitoare. Atfel mai avem de asteptat.

Ii tot astept pe astia de pe zavvi sa bage Deus Ex-ul CE la oferta sau macar Warhammer-ul CE.

Gata au intrat in Awaiting despatch, a venit camionul cu jocuri Sony . Uncharted 3 + Infamous 2 pleaca spre Romania.

5. #2905 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu risc mare lucru. La Zavvi e trecut in 2012 despatch-ul iar la TheHut 02.12.2011. Acum astept ca poate pleaca unul mai repede iar daca nu astept o oferta la fel de buna in alta parte.

6. #2906 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    La mine Uncharted 3 e comandat de pe zavvi pe 27 si e inca in awaiting stock pick. Nu am nimic gen awaiting dispatch inca...

7. #2907 SP
    x2z
    Sunt curios cand pleaca pana la urma U3-urile catre noi. Deocamdata nu am primit despatch, desi am comandat de duminica.

8. #2908 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Am patit de multe ori sa constat ca banii s-au tras de pe cont insa fara sa primesc mail'ul de despatch decat dupa 2-3-4 zile. Zavvi/TheHut sustin ca isi trag banii doar in momentul in care dau despatch. Cand am intrebat un consultant mi s-a raspuns ca sunt constienti ca mail'urile intarzie uneori dar m-a asigurat ca despatch'ul efectiv se face in aceeasi zi in care se trag banii din cont. Asa ca, verificati daca / cand vi s-au tras banii pentru joc si nu va luati orbeste duma mail'ul de confirmare care poate intarzia.

9. #2909 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Nu s'a luat nimic inca la mine. In continuare "awaiting stock pick" pe site cu dispatch pe 28/11

10. #2910 SP
    Completionist Boghy02's Avatar

11. #2911 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    "awaiting stock pick" inseamna ca asteapta ca produsul sa reintre in stoc (=deja comandat la supplier)
    dispatch pe 28/11 mai are probabil si un "Est." in fata la "dispatch 28/11" sau ceva ge genul...adica "estimativ" = au ramas fara stoc si tu ai ramas pe hold pana vine stoc nou de la supplier.

12. #2912 SP
    x2z
    Raspunsul oficial al lor este ca produsul nu mai este in stoc si ca au refacut comanda pentru el, dar nu pot oferi o data exacta legata de momentul in care imi vor trimite comanda. Clasic, dar macar nu mai dau eu cu presupusul .

13. #2913 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Eu am primit dispatch de cateva minute. Sper sa nu mai asteptati nici voi prea mult.

http://www.zavvi.com/offers/2-for-25.list Au mai adaugat cateva jocuri la oferta. Warhammer, Alice, Shadows of the Damned.

14. #2914 SP
    Junior Member madskillz's Avatar
    salut as vrea sa cumpar si eu de pe zavvi.com dar am ceva nelamuriri.cum fac,ce card trebuie sa folosesc pt plata si de la ce banca si cati bani platesc la transport?

multumesc anticipat

15. #2915 SP
    x2z
    In principiu cred ca functioneaza orice card cu ajutorul caruia poti face tranzactii online. (banca dupa preferinta)

Transportul este de 1 lira.

16. #2916 SP
    Completionist Boghy02's Avatar

17. #2917 SP
    x2z
    Pana la urma, a mai primit cineva despatch pt. Uncharted ?

18. #2918 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Pentru cei care nu stiu game.co.uk vine cu o oferta in fiecare zi din decembrie - GAME - Advent Calendar
    Intr-una din zile va fi la oferta Gears of War 3 Epic edition, asa ca fiti pe faza si apelati la RobertDinu.

19. #2919 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Pana la urma, a mai primit cineva despatch pt. Uncharted ?
    Not yet...

20. #2920 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Intr-una din zile va fi la oferta Gears of War 3 Epic edition, asa ca fiti pe faza si apelati la RobertDinu.
    11 decembrie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 502 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 246 ... LastLast