o au pe stoc,mi-am luat-o eu ieri.in cutie este loc si de joc,care bineinteles lipseste.de stick-ere nu am apucat sa ma uit,dar verific in seara asta cand o bag in priza...
Printable View
o au pe stoc,mi-am luat-o eu ieri.in cutie este loc si de joc,care bineinteles lipseste.de stick-ere nu am apucat sa ma uit,dar verific in seara asta cand o bag in priza...
mi-a venit si mie dimineata. smecheria este ca astea nu sunt de fapt de vanzare. se dau gratis la un bundle mare World Tour (conform stikerului de pe cutie) ;)) de aici si pretul mic
Dead Space 15 lire ?
logic...e un magazin intr-o statie din focsani si aparea fifa 09 de psp...si scria acolo ca nu se vinde separat,ci doar cu psp-ul
Despre ce magazin vorbesti Octav ?
music house de langa psd
Aha, mersi !
Pentru cei care doresc Guitar Hero World Tour Game only (Solus) userul GeoGcX tocmai mi-a dat un user pe ebay de la care pot aduce cu 125 roni pt bucuresti sau 135 pt alt oras
jocul este sigilat US
timp de livrare variaza del 5 la 21 zile (depinde numai de posta aici)
daca exista doritori va rog sa ma contactati pt detalii referitoare la plata.
cheers
Cum adica Solus,nu merge multiplayer?
Intend CLUJ-Ninja Gaiden Sigma la 131,49
JOC NINJA GAIDEN SIGMA -- PS3
bun pretul , dar de xbox nu sunt? ca nu imi da nimic la cautare
ShopTo.net: Video Games, Consoles Games, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day -
Kingdom Under Fire -MS Xbox 360 - � 5.99
Viva Pinata: Party Animal - MS Xbox 360 - �6.99
Tenchu Z - MS Xbox 360 - �6.99
Kameo: Elements of Power : Classics - MS Xbox 360 - 5.99
NINETY NINE NIGHTS - MS Xbox 360 - �6.99
Preturi de criza - (preturile finale intre 9 si 10 lire sterline - transport inclus)
Ca sa achizitionezi de pe Shopto trebuie ca sa ai card?