Brink - Sony Playstation 3 - ShopTo.Net - �3.85
Brink - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net - �3.85
Printable View
Dupa ce iti vine il revinzi instant. Pretul corect pt. panarama asta de joc.
Dap, nu l-as baga in consola nici gratis.
asta ma gandeam si eu... sa dau mai putin de 4 lire pe el? oare merita? sau mai bine imi iau niste jocuri pe psn/steam? ...sau un burger cu cartofi prajiti :))
Eu as alege psn games
Batman Arkham City Collectors Edition Game PS3 - 365games.co.uk - �36.99
Tot �36.99 si pentru varianta de xbox 360.Spun ca e pret bun , avand in vedere 1 lira transportul pana in RO
�i mulțumesc lui Eastbason pentru că mi-a adus �n atenție această ofertă:
Actiune Dead Space 2 Xbox360 BC7040412 Diverta Online - Diverta Online
L-am luat astăzi și confirm că este full english și varianta PAL.
Pe bune? Va dati seama ca nu o sa livreze nici o bucata cu pretul asta..
Eu am facut o comanda, sunt curios daca vor onora comenzile la pretul de 29 RON :))
Ce bine era dacă citeati ai descrierea..
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Eu recunosc ca nu am citit:
Quote:
3. Platesti diferenta dintre valoarea jocului si valoarea precomenzii si primesti jocul.
Cum ai facut tu comanda ? Ai platit deja 30 RON ?
Observasem saptamana trecuta asta , dar nu am postat.
http://dol.ro/promo--preorder--58.html
Mi se pare o mare prostie din partea lor , de ce sa platesti o precomanda la Diverta , pentru care trebuie sa deplasezi la magazin personal sa ridici jocul si cel mai important : ei nu au afisat pretul final , ci numai pretul pentru precomanda : 30 RON. Adica pe 31 Octombrie poti sa ai o surpriza si jocul sa coste mai mult decat la alte magazine.(este foarte posibil sa fie asa )Quote:
Data lansarii: octombrie 2012
1. Cumpara Assassin's Creed III la precomanda si ai acces prioritar la varianta finala a jocului.
2. In momentul lansarii jocului trebuie sa vii in magazin cu precomanda (carcasa) si factura fiscala cu care ai achizitionat-o.
3. Platesti diferenta dintre valoarea jocului si valoarea precomenzii si primesti jocul.
Actiune Mortal Kombat 9 Collectors Edition PS3 BC4070275 Diverta Online - Diverta Online
Quote:
stoc limitat
N-a platit (ca si eu am facut ca fraierul, dar le-am dat mail ca nu mai vreau :P ca si-asa am preorder la Join or Die pe PC). E o prostie pe care o fac probabil din cauza ca vor ei sa vada destul de exact ce stoc sa faca. Cred ca si trimit, ca eu am facut precomanda prin curier si deja s-au mai adaugat 12 lei :lol: Ce vor ei sa faca, sa imi trimita carcasa goala si dupa aceea restul? :) Oricum sa nu afisezi pretul real mi se pare aiurea de tot, puteau macar sa puna X lei pret si Y lei pret precomanda, care se scade din X la lansare pentru cine face precomanda... SUS MARE CU ROSU, nu la punctul 3 fara sa specifici pretul final, ca daca nu imi convine ce fac, raman cu o carcasa goala de 30 de lei. Nu e frumos...
Chiar ca e o tampenie uriasa, asta e ideea precomenzii: sa ai asigurat pretul pe care-l platesti SAU chiar mai mic daca scade pretul. Ei vor fix invers - sa se asigure ca dai pretul lor. Oricum Diverta e moarta de mult, cel putin la capitolul jocuri, in magazinele din Oradea nu mai au de ceva timp jocuri DELOC, doar niste filme.
Diverta RIP, in v�lcea au murit acu' 3-4 ani
Și-au revenit.
Nu-mi plăcea sub nicio formă �nainte, dar după ce au intrat �n insolvență au �nchis magazine, au mai umblat la prețuri, schimbare de management și acum se pare că �nvață din greșeli. (cel puțin �n București)
�n ultima lună am cumpărat două cărți, un portofel și acum Dead Space 2 de la ei. Pentru că simt schimbarea ce s-a produs �n urma acelor probleme financiare prin care au trecut.
@DanTe23: True story. Si nici in Euromall Pitesti nu mai au joace (nu ca as fi cumparat vreunul la preturile de le aveau).