De unde ai zis tu, Boghy02, sunt oferte chiar extrem de bune ! Imi place tare mult Driver San Francisco Collector Pack la doar 17 lire (de la 54) :D
Printable View
De unde ai zis tu, Boghy02, sunt oferte chiar extrem de bune ! Imi place tare mult Driver San Francisco Collector Pack la doar 17 lire (de la 54) :D
S-a intamplat ceva cu Flanco... Au schimbat seful? Au dat sarbatorile in ei? Nu-mi dau seama dar preturi de-astea n-am crezut c-am sa apuc la Flanco.
Saptamana trecuta am cumparat de la ei infamous 2 cu 50 lei , nu stiu ce se intampla pe la Flanco , dar imi place :D
Dacă ar avea și pentru xbox 360 oferte de genul, aș fi și eu fericit
Jocurile astea sunt la pretul asta de 1 luna jumate, eu am cumparat, ModNation Racers la 40, restul le am jucat pe ps plus, sincer pt infamous 20 de lei as da, mi se pare o porcarie dar gusturile nu se discuta, cel mai atractiv ar fi Twisted Metal la 89.
"Game Downloads are only available to US customers" ... cand folosesc cardul de la ING
Baga adresa de US. :P
Un pret bun pentru Driver San Francisco? vreau sa il cumpar de craciun. Din Romania. E bun si SH, dar sa nu aiba codul folosit
Borderlands 2: Vault Hunter's Edition PS3 - �32.49
Buy Borderlands 2: Vault Hunter's Edition on PlayStation 3 | Free UK Delivery | GAME
Super pret:)Apelati cu incredere la RobertDinu:)>-
DLC pentru Driver gasesti pe e-bay uk, eu de acolo cumpar toate dlc-urile de care am nevoie, il gasesti intre 2 si 3 lire.
Assassin's Creed III Special Edition - Xbox 360 - 99.90 lei
Mă g�ndesc să nu fie vreo greșeală, av�nd �n vedere că imaginea de prezentare este de la Brotherhood.
In diverta rar poti avea incredere . Eu si acuma dupa o luna si ceva astept confirmare la Modern Warfare 3 ...
După ei Brotherhood este Assassins Creed 3, adică al treilea joc din seria AC...