Este un booth asemanator si in Polus Mall, cam pe la mijlocul lui, insa nu am vazut nimic cu un pret care sa-mi sara in ochi.
Dar au fighting stickuri ( d-alea ieftine ), si tot felul de accesorii pentru xbox , ps3, pc. Au si multe collector's.
Printable View
TheHut.com: Bionic Commando PS3 - �9.93
Pentru cine nu il are sau nu l-a jucat, e un joc exceptional.
Super reduceri la Media Galaxy, am innebunit azi ce titluri am vazut si la ce preturi, incepand de la 22.90 de lei.
Exemple de jocuri: Iron Man (360) 22.90, The Club(360) 22.90, Baja Edge Of Control (360) 44.90, Hulk (PS3) 44.90 si lista continua. Multe titluri la preturi excelente. Cred ca au innebunit cu ele pe stoc. Unele au preturile lipite unul peste altul. Au avut si cate 4-5 reduceri de-a lungul timpului la cate un singur joc. :D
De asemena au scazut si preturile la PS3. De la aprox 1799 (nu mai stiu cat erau exact) acum se pot cumpara cu 1299 de lei. :D
Dovada mai jos.
Media Galaxy Braila :)
Probabil pentru ca acolo se vand mai bine, la preturile "normale" de peste 200 de lei majoritatea. Aici in Braila numai eu stiu zeci si zeci de jocuri care stau pe raft de mai bine de un an acolo. Si spun asta pentru ca personal trec in medie pe la MG de cel putin 2 ori pe saptamana. ;)
Nici la Iasi nu e nici o reducere in afara de Burnout Paradise Ultimate Box care e la 99 lei in Diverta.
Offtopic: Papucii tai Junnkie tot timpul ai fost mai norocos ca mine :D.
Pana maine dupa-masa e valabila oferta asta: Street Fighter IV on Steam
zavvi.co.uk - Mini Ninjas PS3 - �17.95
Am luat cu 99,99 lei Skate 2 PS3 de la MG Militari. Mi se pare un pret bun.
Mirror's Edge (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games - Price: �6.17
Fable II (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games
: �17.99
Sa mai zica lumea ca jocurile originale sunt scumpe, ca d-asta isi modeaza consola.
Si cum le iei de pe Amazon UK?
Nu stiam ca daca se ia direct de la Amazon, trimit si in Romania. In cazul acesta ma pot descurca si singur :).
La Altex in Timisoara s-au ieftinit aproape toate jocurile , am luat Golden Axe la 30 de lei , Baja si Saint's row 2 la 45lei ,erau si multe jocuri PS3 ieftine
si de pe amazon cat costa livrarea