Singuru deal care mi s-a parut bun cel putin pt mine a fost primul cu TLOU ps4...in rest nu m-a atras decat numele ca pretul era umflat. Dezamagit de ofertele astea
Printable View
Singuru deal care mi s-a parut bun cel putin pt mine a fost primul cu TLOU ps4...in rest nu m-a atras decat numele ca pretul era umflat. Dezamagit de ofertele astea
Si Battlefield 4 Premium Edition a avut pret bun pe RO, 139 sau ceva de genu.
Dada.
PS4 (US!) - Destiny, Far Cry 4, NBA 2k15 - 36,5 $ digital - Playstation 4 Downloads. Este vorba de coduri date de Sony la bundle PS4, coduri pe care le puteti lua de pe GameDealDaily. Pagina Sony unde pot fi reedem-uite: PS4 4 Games 1 Pick Bundle
Functioneaza in felul urmator, se cumpara cod de pe GameDealDaily, se intra pe al doilea link si dupa redeem se poate alege unul din jocurile Destiny, Far Cry 4, NBA 2k15 si LBP3. Acum e partea tricky, pe GameDealDaily campania "pick 1/4", cat si Far Cry 4, NBA apar ca Sold Out. Singurul disponibil este Destiny, la care nu s-a inghesuit lumea.
Puteti cumpara Destiny, iar codul va da posibilitatea sa alegeti intre cele 4 jocuri ! Eu am ales Far Cry 4. Codul de pe GDD a venit pe mail in 1-2 min. Repet, codul nu este pt un anume joc, ci la alegere din 4 jocuri, chiar daca pe GameDealDaily apare ca "Destiny digital download".
Atentie, ce apare pe GameDealDaily ca Little Big Planet 3 e cod individual. Doar "pick 1 of 4", Destiny, Far Cry 4 si NBA 2k15 functioneaza.
Din pacate toate sunt Sold Out. O mai fi valabila oferta ?
Trebuie sa urmaresti. Din cate imi dau seama codurile fac parte dintr-un bundle la PS4, deci depinde cat mai e si ala valabil. Atata timp cat le-au lasat afisate pe site s-ar putea sa mai faca rost de coduri.
Sa mai verificați din când în când si aici
http://boxeddeal.com/gaming.html
Pictures pls :)
VALABILE din nou... 37,49$. Puteti lua de pe oricare din urmatoarele link-uri, este acelasi lucru:
NBA 2k15 Full Game Download
Destiny Full Game Download
Far Cry 4 Full Game Download
Pick 1 of 4 Games PS4 Download Code
---
A aparut oferta si pe BoxedDeal, dar la 39,99$
Boxeddeal.com Far Cry 4 - PlayStation 4
Boxeddeal.com NBA2k15 - Playstation 4
Pomana, 3 dolari :)
The Sly Collection - Playstation 3 ( Email Delivery)
Am si eu nevoie de cateva lamuriri. Am cumparat un cod 1 of 4 (nu am cumparat joc), am ales Far Cry 4, celelalte sunt si ele disponibile. Din ce am inteles teoretic ar trebui sa intru in posesia a doua jocuri sau trebuia sa cumpar un joc separat ?
Am cumparat cod, m-a pus sa aleg unul din jocuri, i-am dat redeem pe contul de PSN US, e in download list. Mai departe ar trebui sa primesc un cod pt alt joc ?
Codul iti da posibilitatea sa alegi unul din cele 4 jocuri, pe site-ul Playstation. Dupa ce ai ales, primesti cod PSN pt jocul respectiv. Nu poti sa schimbi jocul sau sa iei un al doilea joc.
Nu, nu cer verificare.
Also, eu n-as mai incerca plata cu carduri pe site-uri mici. Atat timp cat exista optiunea PayPal, n-ar trebui sa-ti lasi datele cardului pe nicaieri.. In plus, PayPal cred ca merge cu mai toate cardurile (Visa, Maestro, Mastercard etc.), nu cere 3D Secure sau alte autorizari de genul, si e tzeapa-proof..
corect. am conectate cardurile inclusive la contul de paypal. am incercat cu 2 carduri de pe contul de paypal, si cu 3 carduri direct si la fel. m-am enervat extraordinar.
PS: in terms and cond zice asa:
Verification
At BoxedDeal.com we take verification very seriously. BoxedDeal.com performs several procedures to verify every payment we receieve. Please do not buy unless you adhere and comply with these verification procedures. Our verfication methods is and not limited to :
- Phone Number by verification
- Voice Verification by Phone
- Allowed to be contacted by Facebook account,
- Contact via Microsoft's Messaging service using Xbox Live Gamertags.
- IP address
Eu am cumparat prin paypal. Nu mi-au cerut nimic, niciun telefon sau alta verificare.
o fi cardurile mele mai nasoale. dar amazon uk, us, de, ca, ebay, cdkeys, zavvi etc etc etc nu au avut problem cu ele. in fine. deal-ul e bun, sistemul de plata nu prea. am mai cautat pe google si se pare ca multi au mai avut problem similare, majoritatea rezolvandu-se prin telefon.
am incercat si dand checkout ca guest, tot degeaba. banuiesc ca voi ati folosit (in afara de card si sau payola account), date de Romania (adresa, telefon etc)