Oferta buna pentru GTA V PS4??
Printable View
Oferta buna pentru GTA V PS4??
Procentul se calculeaza din pretul afisat.
NFS Rivals PS4
Un alt preț ok zic eu. Poate se trezește și EMAG.
Cred ca e o greseala, dar ar trebui verificat totusi
The Order: 1886 Steelbook Limited Edition PS4 + DLC | ALTEX
Nu-i nici o greseala , nu-i nici mult nici putin atat costa el .
Uite si la "engleji"
Buy The Order: 1886 Limited Edition - Only at Game on PlayStation 4 | Free UK Delivery | GAME
Sau te referi ca e disponibil imediat ? Asta cred ca e chiar o greseala .
Ma refeream la faptul ca e in stoc, am uitat sa mentionez :D
Se pare ca nu e o greseala , vad ca si editia normala e in stoc :
The Order - 1886 PS4 + DLC | ALTEX
Au pile astia :))
Eu vad 300 lei, a fost cumva alt pret? Ca asa, la 300 lei nu mi se pare pret "bun", e un pret normal. N-ar strica sa se posteze si pretul, nu doar linkul, preturile se schimba, produsele devin indisponibile in timp si ar fi interesant sa avem o arhiva cu cat a costat intr-un anumit moment un joc.
Ok..The Order la Altex, l-am comandat si i-am sunat. Am vorbit cu o domnisoara, care m-a tot pus on hold sa se intereseze si se pare ca intr-adevar oficial data lansarii e de 20, dar ei il au confirmat in depozit. Nu a stiut sa imi spuna daca chiar il vor livra mai repede sau abia in 20, a ramas ca revine luni cu un telefon, dar a spus ca au mai fost cazuri cand s-au livrat mai repede, chiar daca data oficiala de lansare era alta. Aa si a mai mentionat, ca in cazul in care il vor livra mai repede, acele DLCuri abia in 20 februarie le voi primi de la ei.
Max Payne 3 - Special Edition - EUR 13,02
Ajunge undeva pe la 100 lei, transport prin curier inclus. (e pomană, având în vedere faptul că figurina arată destul de bine)
Question: Oare e localizat in germana (ma refer la textul de pe cutie, carcasa etc)?
Plus de asta, ce platforma? :)
scrie acolo. Playstation 3
E fara joc - (ohne Spiel) , dar tot pret bun ramane .
Plattform: Windows 7 / Vista / XP, PlayStation 3, Xbox 360
Am vazut mai jos PS3, dar nu eram lamurit. Si da, chiar ma gandeam daca e sau nu cu joc. Oricum stiu ca la noi CE de la Max Payne 3 are jocul separat, deci nu prea conteaza platforma sau daca are sau nu jocul inclus. Bun pretul, tentant. :)
no game, doar figurina