au redus cei de la shopto costul la transport ?
Printable View
au redus cei de la shopto costul la transport ?
NuQuote:
How much will my delivery cost?
ShopTo.Net offers free shipping and delivery on all products to uk customers! International delivery is between �3.50 and �4.50 due the flucuation of currency but most often will be around �4.11. This does not apply to any purchase of hardware which is calculated on weight.
Stie cineva de unde as putea sa cumpar Whte Knight Chronicles sigilat ieftin cat de cat? Daca este sa il cumpar de pe un site sa imi vina pana vineri seara. :)
lol Andrei...get real ;)) e ca si cum ai dori femeia ideala ahahahahaha
lol Momentan nu am gasit prietena care sa fie foarte interesata de jocuri, dar pentru mine ce am acum este foarte bine...:evil: Totusi poate ma ajuta cineva in legatura cu jocul...:D, daca nu Web este intotdeauna solutia pentru jocurile noi aparute. :P
Tu chiar nu te-ai prins ca asa ceva nu poate exista. Un super pret la lansare si livrare in 3 zile.
Si eu vreau sa ma astepte acasa Angelina Jolie pe jumate goala si cu o cratita de sarmale in mana da' tot Left 4 Dead si ciorba de 2 zile ma asteapta in frigider :)
Off : Sarmale din foi de varza murata , sper :D
Neah, sarmale in foi de vita din alea multe si marunte, de mananci 20 la o masa :)
Da da da, i was just asking...si m-am cam lamurit. lol
Joc Halo 3: ODST pentru XBOX360 + Wireless Controller TAD-00016
Ce ziceti ? Intra la categoria jocuri cu preturi bune ? Numa controlerul ala cred ca merita atata, unu normal wireless se apropie lejer de 200 lei...Damn, ma mananca rau sa-l comand, chestia e ca eu am nevoie de un controller wired pt MaxShooter. Damn, era greu sa includa si un cablu sa-l faca wired ?
sarmalele in foaie de vita calibrul 7.64 mm - un vis>:D<. la 12 ani am mancat 42 de bucate:evil:. nu povestesc urmarea#:-S.
:)) Nici nu vrem sa auzim continuarea :))
P.S : Bucati* nu Bucate :|
PlayStation Store Update – PlayStation.Blog
Pentru cine nu a cumparat inca Trine pe PS3, acum e momentul potrivit avand in vedere ca pretul jocului va scadea pentru o saptamana la $9.99.Quote:
Trine Sale, One Week Only (now $9.99, original price $19.99)
un prieten vrea sa isi cumpere Bad Company 2 pentru PC Limited Edition
unde gaseste o oferta ff buna..si cheie de beta pentru el?
vrea cu key-ul de beta
e obligatoriu conditia asta [pe gameshop nu mai au]
zavvi.com - Bayonetta PS3 - �17.99
zavvi.com - Bayonetta Xbox 360 - �17.99
zavvi.com - Darksiders PS3 - �24.95
zavvi.com - Darksiders Xbox 360 - �24.95
Guitar Hero: World Tour - Band Bundle PS3 (479 RON) - 4Games.ro - your source for play
nu stiu cat e de incredere site-ul ,dar la pretul de 480lei cu transport inclus mi se pare ieftin.