Assassins Creed 2 (Game Of The Year Platinum) PS3 | Zavvi.com
Printable View
Call of Duty MW2 Map Packs 50% Off for One Week Only @ Playstation Network
si pe XBL era ceva de genu asta cu 50% reducere la hartile pentru MW2
stiti undeva unde pot da fifa 2011 pt xbox360 ?
Să-l poți da, adică să-l vinzi? Pe aria Bazar ai �ncercat? Și ce legătură are asta cu threadul?
Chiar dacă nu are legătura cu jocurile de consolă, L4D 1 şi 2 la preţul de 4,50 euro fiecare sau 7,13 amandouă pe steam.
Mi le-am luat si eu. Daca vrea cineva sa joace, dati un add pe Steam la Razorel2k :)
Salut! Am vazut la Altex-Plaza Romania, duminica trecuta, foarte multe jocuri PC la un pret OK - 30 ron. Exemple: Dead Space, Left 4 Dead, Chronicles of Riddick, Red Faction Guerrila, Legendary, Turning Point, Warhamer Online, si multe altele, nu mi le mai amintesc, oricum erau inghesuite in cosurile de promotii, in editii normale, nu gen sold-out etc.
Da, am uitat sa va spun ca puteti gasi multe jocuri la 29,9 lei in Altex si Media Galaxy, promotii. In limita stocului disponibil :) Sunt de PC intr-adevar, sorry de off-topic.
Si eu le-am vazut :D Erau prea multe si prea ingramadite, dar erau destule interesante.
PlayStation LifeStyle � Buy Sam & Max on PSN, Get Braid for Free!
Quote:
If you buy the entire season of Sam & Max: The Devil’s Playhouse by 11:59 PM on October 31st, you will receive a voucher code for Braid, a $14.99 value, for free!!
Bioshock 2 (varianta PS3) a intrat la WEEKLY SPECIAL pe ShopTo . Se poate cumpăra cu 12 sterline.
putin offtopic: a avut careva probleme recent, cu cardul in urma folosirii pe shopto, zavvi sau thehut? intreb, pt. ca recent mi-au fost sustrasi niste bani din cont, din UK mai precis. cardul respectiv l-am folosit numai pe aceste 3 pagini si tocmai din acest motiv mi se pare suspect. acum aprox. un an, am mai patit o chestie similara, dar de atunci am schimbat cardul.
shopto au avut un leak de genul asta acum ceva vreme...incearca sa iti faci cont de paypal
Au fost şi situaţii �n care din verificări s-a stabilit de exemplu că propriul copil folosise datele reclamantului pentru a cumpăra jocuri de pe Internet. :))
"Recomandările poliţiştilor sunt ca posesorii de carduri să folosească doar site-urile sigure la plăţile online. Astfel de siteuri solicită de regulă date suplimentare clienţilor, �n afara celor inscripţionate pe card, astfel �nc�t nu oricine intră �n posesia cardului respectiv să �l şi poată folosi."
O sa le spun hotilor sa nu foloseasca site-uri pe care sunt cerute doar datele de pe card..... lol