PlayStation�Network Stock Up for Sale - PlayStation.com
Printable View
Blur PS3 | Zavvi.com 12 lire.
Singularity PS3 | Zavvi.com 16 lire.
Urmeaza maine oferta de weekend, sper sa fie Enslaved la 18 lire :P
Nebunie pe GAME.co.uk - Buy video games, consoles and accessories with free UK delivery - GAME.co.uk - GAME.co.uk
Fifa11 24.99
Split / Second la 13.99
ETC
astept linkurile la mine pe thread cu comenzile plecare 10.12 sosire 16.12 al Buc
FIFA 11 - PlayStation 3 - GAME.co.uk
Split/Second: Velocity - PlayStation 3 - GAME.co.uk
Luni 29.11.2010,Shopto ne anunta ,citez,ca va fi o zi "monstruoasa"
Up to 75% off one day only
Stay tuned for more ShopTo.Net: Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day
29.11.2010 zavvi monster monday 80% off
29.11.2010 shopto.net monster monday 75% off
Aveam asteptari mai mari de la ShopTo. Pentru mine singurele worthy mentions sunt Castlevania si Fallout New Vegas - MMA si PES pentru fanii genurilor respective. Restul fie nu au reduceri substantiale /NFS, Mafia/, fie sunt titluri mai slabute sau vechi. Nice try though :)
Mda,totul se pare ca a fost un mare fasss.
Nici cei de la zavvi nu m-au dat pe spate:simpson:
Are cineva voucher de zavvi, pe care ar dori sa-l dea?
acuma ma uit la zavvi la jocurile cu reduceri f mari (alea de la mega monday). Si nu sunt sigur da cred ca au mai adaugat o pagina de produse (cel putin Castelvania nu era sigur pe lista acu 3 ore cand eram in ora de info si ma uitam exact la aceeasi oferta). Vreau sa stiu ... oare o sa mai bage alte jocuri? ma tenteaza sa iau borderlands game of the year edition da nu vreau dupaia sa bage un produs si mai tentant si sa imi fie ciuda :)).
Oferta e valabila doar azi pana la miezul noptii?(ma rog...miezul noptii fara 2 ore..adica miezul noptii in Anglia:D)
De asemenea daca mai are cineva un voucher pt zavii si nu are ce sa faca cu el, v-as ruga sa mi-l dati mie:D. Bine-nteles dupa ce primeste Wargasm unul;). Primul venit, primul servit.
da, au m adaugat jocuri, doar ce mi-am comandat shaun white skateboarding la 10 lire :P
Continua sa adauge:
MAG: Massive Action Game PS3 | Zavvi.com - �17.95
Modnation Racers PS3 | Zavvi.com - �17.95
White Knight Chronicles PS3 | Zavvi.com - �16.95
Wargasm daca nu ai cumparat deja ,da-mi un PM sa-ti trimit un voucher 10% off
P.S
Cine mai are coduri si nu le foloseste,nu uitati ca "Dar din dar se face raiul"
pfff....si eu as vrea ...va rog frumos ..daca mai are vre-unul vre-un cod d\asta ...ca mi-as lua vreo cateva jocuri de pe zavvi . Sper sa plece din uk ...ca daca sunt iar d'alea din franta ....cred ca n-ajung anul asta :(
mie nu imi mai trebuie:-j. Am aflat ca aveam destui bani sa imi cumpar borderlands si pt o reducere de 10% la un singur joc, nu se merita. Mai bine il foloseste cineva care isi cumpara mai multe jocuri (pacat ca nu prea aveam bani pe card ca sincer ma tentau vreo 4-5 jocuri de acolo @-) ). La urmatorul Black Friday/Mega Monday o sa le golesc depozitul lol
Va rog sa nu care-cumva sa-mi mai trimita cineva cod ...ca am facut deja comanda si mai rau ma oftic :)) Multumesc :)
Bafta .