Nu pot sa imi fac cont pe gameshop.ro Am incercat de mai multe ori si in zile diferite. Care este problema?
Nu pot sa imi fac cont pe gameshop.ro Am incercat de mai multe ori si in zile diferite. Care este problema?
tre sa dai ceasul calculatorului in anul 1999 si sa il deschizi cu IE5
On: nu merge deloc site-ul ca lumea. da un mail la adresa de mai sus
Multumesc frumos de sesizare, pretul este 19,9 lei si de la acesta se poate aplica si discount de membru. Pagina Produsului
---------- Post added 16-10-2015 at 12:05 ----------
Te rog un email la [email protected] sau un telefon la 0374200395 (solutii temporare). Site-ul are un trafic ridicat si pune hosting-ul momentan in dificultate. Incercam sa rezolvam. Dar putem nota si onora comenzile prin email, telefonic daca nu functioneaza site-ul temporar.
Noul site nu va avea aceste probleme, desigur.
Pagina Produsului
Apare la 10 lei pret membri, o greseala probabil.
Rog email la [email protected], colegii mei vor verifica imediat si te vor contacta.
Am si eu o problema. Am un cod de reducere care nu se aplica la jocul asta:
Pagina Produsului
Ai idee de ce ?
Majoritatea produselor au reducere posibila prin cod de membru, afisata sub pretul standard. Sunt unele produse care nu au reducere de membru, putine la numar. Atunci cand un singur pret este afisat pe site, cazul mentionat, atunci nu se acorda o reducere suplimentara. Transportul este gratuit.
La Deus Ex Mankind Divided si Rise of the Tomb Raider veti aduce si editiile de colectie? Multumesc.
In cazul Deus Ex - da, sunt toate sansele sa avem toate edtiile de colectie. Tomb Raider - momentan nu am info.
---------- Post added 11-11-2015 at 10:21 ----------
Poti te rog transmite un email cu datele tale la [email protected] si jocul dorit? Notam comanda/precomanda fara probleme. Intre timp se lucreaza la site.
Este in stoc Hatsune Miku: Project Mirai DX pentru Nintendo 3DS? Daca-l comand azi, ajunge pana la Craciun?
Mersi
De curiozitate, ce se întâmplă cu site-ul? Am două precomenzi la voi, pentru niște figurine, dar azi intrând de curiozitate să văd dacă au intrat în stoc, am văzut că au dispărut toate produsele de pe site (inclusiv bucăți din interfață). Vă mutați în casă nouă?
Bookmarks